Horoscop 2019 - Leu - Dragoste, cuplu, prietenie

Aceste sectoare de viaţă se anunţă a fi unele destul de active în 2019, dar mai ales în asociere cu alte domenii, indiciu cum că ceea ce se întâmplă în alte sfere ale existenţei tale poate avea un efect destul de mare asupra felului în care se derulează lucrurile pe plan social şi sentimental. Important este să ai prezenţă de spirit să intervii la timp.

În primul trimestru al anului, atmosfera pe plan amoros este una cât se poate de armonioasă, excepţie făcând luna martie când pot interveni unele tensiuni între tine şi persoana iubită, declanşate cel mai probabil de faptul că există o breşă de comunicare între voi sau poate nu sunteţi cu totul sinceri. Mai bine ar fi să nu vă ascundeţi nimic.

Care sunt şansele să te înșele, în funcţie de zodia ta şi a lui!

Care sunt şansele să te înșele, în funcţie de zodia ta şi a lui!

Şansele că partenerul tău să aleagă să se culce cu o altă femeie sunt diferite în funcţie de semnul tău zodiacal.

articol de știri Citeste mai mult

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, burlacii/ţele născuţi/te în acest semn s-ar putea să nu aibă parte de mult succes pe plan amoros şi să nu aibă prea mare noroc în dragoste la mijlocul primăverii acestui an. Cei/le aflaţi/te într-o relaţie de durată pot fi puşi/se în situaţia de a-şi recuceri partenerul.

In al treilea trimestru al anului, revin lucrurile la normal pe plan sentimental, se arată oportunităţi de flirt, se reaprinde scânteia în cuplurile deja consacrate, deci se poate spune că lucrurile încep să se mişte. În iulie însă, se prea poate să se întâmple ceva cu tine pe interior, fapt uşor de observat pentru admiratorii/oarele care îţi dau târcoale.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie încolo, comunici bine pe plan emoţional cu persoana iubită, semn că sunteţi racordaţi la aceeaşi frecvenţă interioară şi că vibraţi la unison. Cu toate acestea, este de aşteptat să mai apară încă unele motive de ciondăneală. Dar acestea sunt totuşi sarea şi piperul în cuplu uneori.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, este evident că anul 2019 nu este unul care să te facă să te plictiseşti din punct de vedere amoros. Se întâmplă lucruri pe acest plan, chiar dacă poate nu la viteza la care sperai sau atât de interesant pe cât visai, dar cert este că nu te vei plictisi. Nu uita totuşi să mizezi pe lucruri stabile, care te cultivă.

Zodia îți spune de ce oamenii te interpretează greșit

Zodia îți spune de ce oamenii te interpretează greșit

Dacă te întrebi de ce ești înțeleasă greșit sau judecată când tu ai dreptate, ar trebui să te gândești la cât de mult poate influența semnul tău zodiacal aceste aspecte. Poate pare greu de crezut, dar caracteristicile care te definesc pot fi motivul pentr

articol de știri Citeste mai mult

Horoscop 2019 - Fecioară Dragoste, cuplu, prietenie


Pe lângă sectorul familial, cel sentimental și social sunt sferele de viață care îți aduc și cele mai mari satisfacții, dar și cele mai mari bătăi de cap. Dacă în anii trecuți nu ți-ai dat seama ce-ți dorești cu adevărat, contextul astral al acestui an va face în așa fel încât să-ți clarifici nelămuririle pe aceste planuri. Astrele te susțin în acest demers.

În primul trimestru al lui 2019, dar mai ales în martie, se poate să se întrezărească unele tensiuni între tine și persoana iubită, cu atât mai mult dacă sunteți deja de câțiva ani împreună. Este clar că ați ajuns să scârțâiți pe anumite planuri, iar dacă nu luați atitudine, e posibil ca aceste mici probleme să se transforme în ceva mult mai mare.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca nativii/ele acestui semn aflați/te încă în căutarea unei persoane potrivite să nu aibă parte de prea mult succes. Dacă ești într-o relație deja consacrată, s-ar putea să sesizezi instalarea unei răceli între tine și persoana iubită, indiciu cum că trebuie să reaprinzi flacăra.

În al treilea trimestru al lui 2019, dar în special începând din septembrie, situația se mai schimbă pe plan amoros unde lucrurile încep să reintre în normalitate. Cu toate acestea, se prea poate să mai apară totuși motive de disordie între tine și cel drag, dar atâta timp cât comunicați, ele nu-și vor pune amprenta pe relația cu persoana iubită.

În al patrulea trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil, semn că nu-ți va fi deloc greu să-ți faci prieteni noi, mai ales dacă ți-ai triat cercul de prieteni în iulie, sau să ajungi să ai mai multă trecere la admiratori/oare. În noiembrie, ești intuitiv/ă, comunicativ/ă și atragi prin acestea.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care dispui de toate atuurile pentru a stârni din nou pasiunea între tine și persoana iubită sau pentru a câțtiga persoana pe care ai pus ochii acum ceva timp. Astrele te sprijină să-ți găsești fericirea pe acest plan, dar când vine vorba s-o cultivi, ține numai de priceperea ta.