Horoscop 2019 - Balanţă Dragoste, cuplu, prietenie


S-ar părea că sectorul sentimental nu se numără printre cele în care astrele îți fac prea mult veacul anul acesta, indiciu cum că surprize mari nu-ți rezervă 2019 pe acest plan. Mai interesant pare să fie mersul lucrurilor în ceea ce privește viața socială, unde s-ar putea să aibă loc unele schimbări de macaz destul de interesante la mijlocul anului.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în februarie și martie, astrele vizitează sfera vieții tale sentimentale, dar nu par să aducă noutăți pe acest plan. S-ar părea că aveți parte de suficientă spontaneitate, comunicare și bună dispoziție în cuplu pentru a face față tuturor evenimentelor, fericite și mai puțin fericite, cu care vă cadorisește anul.

Cand vei cunoaste fericirea adevarata, in functie de zodie

Cand vei cunoaste fericirea adevarata, in functie de zodie

Pentru fiecare persoana, fericirea are o reteta unica, iar acesta este unul dintre motivele pentru care ne este atat de greu sa o obtinem. Nu putem sa iti spunem cu exactitate reteta fericirii tale, dar putem sa iti dam un indiciu in acest sens pe baza zo

articol de știri Citeste mai mult

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să cam lase de dorit, fapt pentru care, dacă te afli în căutarea partenerului potrivit, s-ar putea ca primăvara aceasta să nu fie una cu noroc pentru tine. Nu abandona însă pentru că este o situația temporară totuși.

În al treilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în iulie, reflectorul cosmic se îndreaptă în direcția vieții tale sociale. Din pricina statutului tău în ierarhia socială și/sau profesională, se prea poate să se nască unele conflicte cu anumiți membri din cercul tău de prieteni și să vă distanțați ușor unul de altul. Nu dispera totuși încă.

În al patrulea trimestru al lui 2019, chiar înspre perioada sărbătorilor, Venus mai vizitează o dată casa iubirii din horoscopul tău general, semn că dacă nu ți-ai găsit pe nimeni în restul anului, s-ar putea totuși să nu-ți petreci Crăciunul singur/ă. Poate nu va fi vorba de mai mult decât ceva pe termen scurt, dar îți va aduce amintiri frumoase.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se anunță un an 2019 în care flucturașii nu-ți vor da târcoale prin stomac atât de mult. Dacă ai întemeiat în anii trecuți un cuplu, acum e momentul să lucrezi la sudarea lui, iar în cazul în care ești în căutarea cuiva, caută să faci eforturi pentru a fi vizibil/ă și a te arăta disponibil/ă.

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac. Iată ce vor de la partenerele lor!

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac. Iată ce vor de la partenerele lor!

Surprizele cele mai plăcute și cele mai frumoase nu sunt nici scumpe, nici spectaculoase! Iubirea se împărtășește cu gesturi simple și firești. Iată ce dorințe secrete au bărbații și ce vor de la partenerele lor de viață.

articol de știri Citeste mai mult

Horoscop 2019 - Scorpion Dragoste, cuplu, prietenie


Dacă viața socială nu se numără printre domeniile de viață care întâmpină schimbări în 2019, nu același lucru se poate spune despre sectorul sentimental care trece prin transformări destul de mari. În cazul în care nu ți-ai dat seama pân-acum ce-ți dorești pe plan sentimental, conextul astral al anului acesta te va ajuta să-ți clarifici asta.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să te deruteze mult sectorul emoțional. Lucrurile par să meargă bine, fie că ești deja cu cineva de ceva timp, fie că ești în curs de a cuceri pe cineva, dar intuiția îți spune că nu ești tocmai pe calea cea bună. S-ar putea ca instinctul tău să nu greșească, deci stai cu ochii-n patru.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare nu sunt tocmai la înălțime, indiciu cum că n-ar fi o idee tocmai bună să te bazezi pe ele pentru a aborda un subiect sensibil cu persona iubită ori cu cel/a căruia încerci să-i câștigi inima. Este posibil să fii înțeles/asă greșit.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie începând, reînveți să vorbești pe limba celor de lângă tine, fapt pentru care în toamnă ar fi de dorit să discuți lucruri importante cu persoana de lângă tine sau cu cel/a cu care îți dai întâlniri în ultima vreme. Acum s-ar putea să vadă lucrurile ântocmai cum încerci să le redai.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales de la finele lui noiembrie încolo, se clarifică ceața pe plan sentimental și poți vedea clar unde stai cu partenerul sau cu acea persoană pe care tot încerci să o cucerești. S-ar putea să observi că au unele defecte la care nu te-ai gândit, dar depinde numai de tine dacă poți trece peste ele.

După cum se poate observa din rândurile de mai sus, se prefigurează un an 2019 în care nu au loc schimbări majore pe plan sentimental. Este drept că o bună bucată din an domnește ceața peste acest sector de viață, dar odată ce se ridică, vezi clar dacă merită efortul tău actuala relație sau nu. Se clarifică multe chestiuni perioada aceasta.