Horoscop 2019 - Săgetător Dragoste, cuplu, prietenie


Din câte se pare, sectorul sentimental și cel social nu se numără printre acele domenii de viață care îți dau bătăi de cap sau care îți aduc cele mai mari surprise frumoase în anul 2019. Cu toate acestea, tocmai pentru că ți se oferă o doză mare de libertate de mișcare pe aceste planuri, îți permiți să faci cum crezi tu de cuviință pe aceste planuri.

În primul trimestru al anului, s-ar putea să ai parte de o atmosferă destul de dinamică pe plan sentimntal, suficient de înflăcărată încât să nu te lase să te plictisești, dar și de tensionată încât să riști să ajungi la unele certuri în anumite momente. Chiar dacă lucrurile stau așa, este totuși în puterea ta să eviți scenariile mai sumbre din urmă.

Horoscop pe urmatorii ani: O zodie isi schimba viata radical, alta sufera dupa iubiri pierdute

Horoscop pe urmatorii ani: O zodie isi schimba viata radical, alta sufera dupa iubiri pierdute

Ce se întâmplă cu aceşti nativi şi care este anul în care vor avea cel mai mare succes. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în următorii 10 ani.

articol de știri Citeste mai mult

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să nu te simți tocmai bine în pielea ta, lucru destul de ușor de observat de admiratori/oare, dar și de persoana de lângă tine. Cu o astfel de atitudine vis-a-vis de tine însuți/ăți nu vei atrage niciodată persoana care ți se potrivește, mai ales dacă nu ai acum pe cineva.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele conflicte cu partenerul pe seama banilor pentru o excursie sau o deplasare în străinătate în interes financiar cu care cel drag nu este tocmai de acord. Oricare ar fi situația, cert este că iubitul/a va înțelege ce se întâmplă dacă ai răbdare să-i explici.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mai schimbări din punct de vedere social și sentimental. Se prea poate să se mențină tendințele lunilor din urmă, dar dacă intervii acolo unde este cazul, această perioadă de aparentă inerție ar putea conduce totuși la lucruri bune. Te bucuri de liber arbitru, deci caută să faci ceva totuși cu el.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată o perioadă lipsită de evenimente majore pe plan sentimental și social. Chiar și așa, dupăcum am subliniat în câteva rânduri, acest lucru poate fi unul bun dacă știi să-l folosești cu înțelepciune. Străduiește-te să faci în așa fel încât să conduci situația într-o direcție mai bună.

Zodiile celor mai periculosi criminali si ucigasi in serie, conform FBI

Zodiile celor mai periculosi criminali si ucigasi in serie, conform FBI

Fiecare nativ, in functie de astrele si de elementele care ii guverneaza semnul, se manifesta intr-un mod diferit atunci cand este furios. Unii sunt tacuti si isi fac pe ascuns un plan de razbunare, in vreme ce altii actioneaza pe moment, sub presiunea ne

articol de știri Citeste mai mult

Horoscop 2019 - Capricorn Dragoste, cuplu, prietenie


În 2019, au loc schimbări pe plan sentimental și social, dar ele nu se arată nicidecum a fi într-atât de mari încât să schimbe cu totul peisajul în aceste sectoare ale vieții tale. Ba din contră, acestea s-ar putea să se mențină, în cea mai mare parte, aceleași, iar doar atitudinea ta să fie cea care înregistrează unele transformări destul de importante.

În primul trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare nu sunt tocmai la înălțime, motiv pentru care n-ar fi tocmai recomandat ca, în martie, să abordezi subiecte de discuție sensibile cu persoana iubită sau să aduci în conversația cu persoana pe care încerci să o cucerești anumite lucruri care nu se prea discută.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, nu se poate spune că ești în apele tale cu felul în care arăți, fapt care este ușor de observat pentru persoana iubită și dacă încă nu este cazul, de cel/a cu care îți dai întâlniri. Nu te aștepta ca admiratorii/oarele să stea la coadă la ușa ta dacă ai o astfel de atitudine față de tine.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, s-ar putea ca relația dintre tine și persoana iubită să se desfășoare ceva mai complicat, cel mai probabil pentru că există unele discuții în contradictoriu sau chestiuni nevorbite care țin de finanțele pe care fie le-ați câștigat împreună, fie le dețineți în asociere unul cu celălalt. Puneți-le la punct.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în noiembrie mai ales, se prea poate să aibă loc unele schimbări în peisajul tău social, generate mai ales de faptul că s-ar putea ca unii oameni să plece, iar alții noi să vină. Încearcă să investești din timpul și atenția ta doar în acele relații care merită cu adevărat ce-i mai bun din ceea ce poți oferi tu personal.

După câte se poate vedea în paragrafele de mai sus, nu se arată schimbări majore pe aceste planuri în 2019, prilej numai bun să lucrezi la consolidarea lucrurilor pe care le-ai dobândit până acum pe aceste planuri sau să construiești ceva încet, dar sigur, cu acea persoană lângă care simți că-ți poți face un viitor frumos. Nu te grăbi niciunde.