Horoscop 2019 - Vărsător Dragoste, cuplu, prietenie


Din câte se pare, sectorul de viață sentimental și cel social nu sunt cele în care primești vreo condiționare, cât de mică, din partea astrelor de a te comporta într-un fel sau altul. Influența lor este redus, deci nivelul de libertate de a lua decizii este unul invers proporțional. Se arată multe oportunități de a face schimbări în binele tău.

În primul trimestru al anului, nu se întrevede nicio noutate, nici pe plan sentimental, dar nici pe cel social, motiv pentru care dispui de liberul arbitru de a face orice îți dorești. Atâta timp cât orice decizie pe care o iei o faci în cunoștință de cauză și nu mânat/ă de instinctul de moment, nu vei avea parte de nicio surpriză neplăcută.

HOROSCOP: Cele mai bune calitati pentru fiecare zodie in parte

HOROSCOP: Cele mai bune calitati pentru fiecare zodie in parte

Ti s-a parut mereu ca ai ceva in plus fata de colegul tau de munca? Esti mai energica decat altii, sau pur si simplu te simti diferita? Astrele iti dau raspunsul la toate intrebarile tale.

articol de știri Citeste mai mult

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, viața ta socială se poate schimba destul de mult. Dispar persoane pe care nuc redeai vreodată să le pierzi din viața ta, apar fețe noi cu care te înțelegi parcă din priviri, dar persistă totuși sentimentul că trebuie să faci o transformare de anvergură în cercul tău de prieteni.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate ca o problemă de sănătate a partenerului ori a ta sau poate implicarea ta sau a parterenului în gospodărie să constituie un motiv de discordie între voi doi. Aceste obstacole vă vor aduce însă mai aproape unul de celălalt dacă vă deschideți și să faceți cunoscute vulnerabilitățile.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mari schimbări pe scena sentimenteală și cea socială, prilej numai bun să te folosești de perioada sărbătorilor ca un timp în care să cultivi relațiile de prietenie și cea sentimentală, începute acum ceva timp sau în decursul acestui an. Caută să te apropii mai mult de cei care merită.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, nu intervin transformări prea mari pe aceste planuri,d ar trebuie să ții cont că pe plan social se cere să aduci unele ajustări: fie că este vorba de atitudinea ta în raport cu prietenii ori de compoenența anturajului tău, cert este că nu poți lăsa lucrurile să continue ca și până acum. Preia tu inițiativa.

Blestemul ascuns al fiecărei zodii

Blestemul ascuns al fiecărei zodii

Toată lumea are secrete, iar zodiile ne pot ajuta și în acest caz să aflăm mai multe despre ce ar putea ascunde o persoană.

articol de știri Citeste mai mult

Horoscop 2019 - Peşti Dragoste, cuplu, prietenie


Dintre cele două mari domenii de viață tratate în această secțiune, cel care-ți rezervă cele mai mari surprize în 2019 este cel social. Așa se face că poate peisajul amoros nu înregistrează prea mari schimbări, spre deosebire de cel social, unde s-ar putea să dispară unele personaje sau să apară fețe noi de care te vei lega destul de repede.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd schimbări prea mari, nici în bine, nici în rău, pe plan social și amoros. Lucrurile se mențin în starea lor de a a fi din ultima jumătate a lui 2018, indiciu cum că dispui de multă libertate de acțiune. Ține însă cont că asta presupune o mare responsabilitate din partea ta în prima parte a lui 2019.

În al doilea trimestru al lui 2019, din aprilie încolo, se arată o perioadă care poate aduce transformări spectaculoase în anturajul tău. Pot dispărea persoane care nu ai fi crezut că nu vor mai face parte din viața ta socială și apar oameni cu care te vei conecta încă de la primele cuvinte. Oricare ar fi situația, cert este că va fi bine în final.

În al treilea trimestru al anului, ai putea să te îndrăgostești de un/o coleg/ă de muncă. Nu c-ar fi ceva rău în asta, mai ales dacă serviciul nu taxează astfel de legături, dar s-ar putea să complice nițel lucrurile la locul de muncă. Poate că merg bine pe plan intim și privat, dar în ceea ce privește raporturile voastre la serviciu, poate fi dificil.

În al patrulea trimestru al lui 2019, are loc o schimbare destul de mare în sistemul tău de valori, principii și credințe, lucru destul de evident pentru persoana iubită, dar și pentru adirmatorii/oarele tale. Acest lucru te-ar putea face mai puțin abordabil/ă, cel puțin în noiembrie, dar este nevoie să ieși din acest con de umbră cât poți de rapid.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 fără prea multe surprize pe plan sentimental și cu revoluții de peisaj pe plan social. Poate că și tu te-ai schimbat și era nevoie de o astfel de transformare în anturajul tău pentru a reflecta perioada din viață și nivelul de maturizare pe care l-ai atins. Nu dispera.

sursa: