Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor?

Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor? Unii sunt mai norocosi in dragoste si nu au parte de drame sentimentale sau poate sunt mai precauti si din aceasta cauza nu sufera din dragoste.

Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Cele mai multe dintre noi ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, suntem obligate de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătățim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Iată ce minciuni spun femeile în funcție de zodie. În caz c

articol de știri Citeste mai mult

In schimb sunt persoane care parca nu isi gasesc linistea sufleteasca alaturi de cineva oricat de mult ar incerca. Pentru cei care sunt curiosi de cate ori vor suferi in viata din cauza iubirii, horoscopul dragostei le prezinta cum sta fiecare zodie in parte la acest capitol.


Horoscop dragoste: BERBEC

Cei din zodia Berbec sunt persoane independente si destul de impulsive, astfel ca nu se gandesc foarte mult atunci cand isi aleg partenerul. Berbecii vor avea de doua ori in viata greutati din cauza dragostei si e posibil ca a doua oara sa isi gaseasca perechea.


Horoscop dragoste: TAUR

Taurii sunt norocosi la capitolul dragoste si datorita faptului ca sunt foarte statornici. Nativii din aceasta zodie sunt printre putinii care vor avea parte de o singura dragoste in viata.

Horoscop dragoste: GEMENI
 

Gemenii au parte de cel putin trei despartiri dureroase de-a lungul vietii. Cei din zodia Gemeni au tendinta sa nu fie foarte stabili intr-o relatie si tocmai de aici pot porni majoritatea problemelor lor.

Cat de sensibil este partenerul tau, in functie de zodie. Vezi ce secrete ascunde