Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor?

Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor? Unii sunt mai norocosi in dragoste si nu au parte de drame sentimentale sau poate sunt mai precauti si din aceasta cauza nu sufera din dragoste.

Tu cum te înțelegi cu zodiile vecine?

Tu cum te înțelegi cu zodiile vecine?

La prima vedere, ai putea crede că te înțelegi de minune cu zodiile vecine. Dar, dacă stați ”ușă-n ușă”, asta nu înseamnă că sunteți și prieteni buni. De multe ori, zodiile de prin vecini pot avea relații tensionate și dificile. Află și tu cum sunt vecini

articol de știri Citeste mai mult

In schimb sunt persoane care parca nu isi gasesc linistea sufleteasca alaturi de cineva oricat de mult ar incerca. Pentru cei care sunt curiosi de cate ori vor suferi in viata din cauza iubirii, horoscopul dragostei le prezinta cum sta fiecare zodie in parte la acest capitol.


Horoscop dragoste: BERBEC

Cei din zodia Berbec sunt persoane independente si destul de impulsive, astfel ca nu se gandesc foarte mult atunci cand isi aleg partenerul. Berbecii vor avea de doua ori in viata greutati din cauza dragostei si e posibil ca a doua oara sa isi gaseasca perechea.


Horoscop dragoste: TAUR

Taurii sunt norocosi la capitolul dragoste si datorita faptului ca sunt foarte statornici. Nativii din aceasta zodie sunt printre putinii care vor avea parte de o singura dragoste in viata.

Horoscop dragoste: GEMENI
 

Gemenii au parte de cel putin trei despartiri dureroase de-a lungul vietii. Cei din zodia Gemeni au tendinta sa nu fie foarte stabili intr-o relatie si tocmai de aici pot porni majoritatea problemelor lor.

Care sunt sansele sa te insele, in functie de zodia ta si a lui

Care sunt sansele sa te insele, in functie de zodia ta si a lui

Sansele ca partenerul tau sa aleaga sa se culce cu o alta femeie sunt diferite in functie de semnul tau zodiacal. Pentru a intelege de ce variaza aceste valori, este in primul rand important sa iti dai seama cat de predispus este sa te insele, in functie

articol de știri Citeste mai mult