Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor?

Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor? Unii sunt mai norocosi in dragoste si nu au parte de drame sentimentale sau poate sunt mai precauti si din aceasta cauza nu sufera din dragoste.

Prin ce vor trece zodiile in ultima luna de iarna: Horoscop februarie 2019

Prin ce vor trece zodiile in ultima luna de iarna: Horoscop februarie 2019

O lună cu aspecte pozitive pentru nativi, dar și cu unele negative. Previziunile astrologilor pentru fiecare zodie în parte.

articol de știri Citeste mai mult

In schimb sunt persoane care parca nu isi gasesc linistea sufleteasca alaturi de cineva oricat de mult ar incerca. Pentru cei care sunt curiosi de cate ori vor suferi in viata din cauza iubirii, horoscopul dragostei le prezinta cum sta fiecare zodie in parte la acest capitol.


Horoscop dragoste: BERBEC

Cei din zodia Berbec sunt persoane independente si destul de impulsive, astfel ca nu se gandesc foarte mult atunci cand isi aleg partenerul. Berbecii vor avea de doua ori in viata greutati din cauza dragostei si e posibil ca a doua oara sa isi gaseasca perechea.


Horoscop dragoste: TAUR

Taurii sunt norocosi la capitolul dragoste si datorita faptului ca sunt foarte statornici. Nativii din aceasta zodie sunt printre putinii care vor avea parte de o singura dragoste in viata.

Horoscop dragoste: GEMENI
 

Gemenii au parte de cel putin trei despartiri dureroase de-a lungul vietii. Cei din zodia Gemeni au tendinta sa nu fie foarte stabili intr-o relatie si tocmai de aici pot porni majoritatea problemelor lor.

Cea mai mare slăbiciune a zodiei tale

Cea mai mare slăbiciune a zodiei tale

Cu siguranță, deja știi care sunt punctele forte ale zodiei în care te-ai născut. Dar ce ai spune să afli câte ceva și despre slăbiciunile tale, care îți pot afecta relațiile cu cei din jur?

articol de știri Citeste mai mult