Horoscop druidic: afla ce copac te reprezinta!

Horoscopul druidic, numit si zodiac arboricol, isi are originea in traditiile celtice, fiind mai vechi de 2000 de ani. Preotii celti (druizii) acordau o importanta mare arborilor, avand in vedere ca ei considerau ca rasa umana se trage din copaci. Astfel ca fiecare element din zodiacul druidic este reprezentat de cate un arbore. Afla ce semn te reprezinta si cum iti influenteaza el personalitatea!

HOROSCOP: Ce talent ascuns ai în funcție de zodie

HOROSCOP: Ce talent ascuns ai în funcție de zodie

Cu siguranță ai înclinații spre anumite activități sau pentru diverse domenii. Te-ai gândit vreodată că acestea au legătură cu abilitățile iscusite pe care le ai? Iată care este talentul tău secret în funcție de zodie

articol de știri Citeste mai mult

Descopera semnele horoscopului druidic
Horoscopul druidic este compus din 22 de zodii cu nume de arbori. In afara de ultimele patru zodii care ii reprezinta pe cei nascuti in zilele cu echinoctiu sau solstitiu, celelalte guverneaza doua perioade diferite din an, nu mai lungi de 14 zile (separat). Verifica datele si vezi ce copac iti influenteaza destinul!

Zodia Mar: 22 decembrie -1 ianuarie, 25 iunie - 4 iulie

Persoanele nascute sub acest semn inspira caldura sufleteasca si au un farmec aparte datorita sensibilitatii de care dau dovada. Indiferent ca iubesc pana la cer sau nu, reprezentantii raman fideli partenerului. Ei nu sunt egoisti, insa aceasta calitate ii face uneori sa fie luati drept firi slabe. O alta caracteristica importanta a zodiei este ca nativilor le place sa traiasca clipa prezenta, fara sa se gandeasca prea mult la ziua de maine. Volumul de cunostinte generale al acestui semn este mai mare decat pare la prima vedere, acest lucru se datoreaza curiozitatii nativilor de a invata cat mai multe lucruri.

Zodia Brad: 2-11 ianuarie, 5-14 iulie


Femeile nascute sub influenta acestui arbore sunt firi delicate, cu gusturi bune, dar capricioase de cele mai multe ori. Acest lucru le impiedica sa isi gaseasca cu usurinta un loc al lor printre ceilalti, astfel se face ca adesea se simt singure si neintelese. Desi reprezentatii nu sunt foarte vorbareti, nu inseamna ca sunt usor de influentat. Mandria si determinarea de care dau dovada ii ajuta sa isi atinga scopurile in viata, ceea ce inseamna ca sunt seriosi si de incredere.

Zodia Ulm: 12-24 ianuarie, 15-25 iulie

Nativelor nu le place sa isi complice viata, inclinand de cele mai multe ori spre echilibru si liniste. Generozitatea, bunatatea, responsabilitatea si simtul protectiv sunt caracteristici de baza ale acestui semn. Desi nu pare la prima vedere, ele sunt persoane destul de pasionale, gata oricand sa lupte pentru persoana iubita. Daca reprezentantii sunt tratati cu respect, raspund in aceeasi maniera, altfel stiu exact cum sa se apere, iar tradatorul nu va avea o viata usoara.

Cum să-l impresionezi, în funcție de zodie

Cum să-l impresionezi, în funcție de zodie

Ai încercat să vezi lucrurile și din punctul lui de vedere? În mod cert dorește să descopere lucrurile ce te diferențiază de restul lumii. Chiar dacă nu te afli în situația unei prime întâlniri, într-o relație este plăcut să fii impresionat așa că îndrăzn

articol de știri Citeste mai mult

Zodia Chiparos: 25 ianuarie - 3 februarie, 26 iulie - 4 august

Nativii se adapteaza cu usurinta in fata unor situatii vitrege, de aceea exista ceva in interiorul lor care trece drept severitate si raceala. Se maturizeaza usor si le place sa fie independenti, insa nu acorda importanta mare succesului si banilor. Reprezentantilor le place sa isi petreca timpul in preajma familiei si a prietenilor. Ei evita conflictele si iubesc linistea, preferand sa viseze, sa traiasca din amintiri si sa reflecte asupra vietii.