Rac

Racii sunt conduși de zeița feminine Hera, zeița protectoare a căminului și a femeilor măritate, dar este, de asemenea, și regina oamenilor. Nativii au împrumutat de la protectoarea lor simțul acut al dreptății, iar atunci când fac o promisiune se țin întotdeauna de cuvânt. 
 

Leu

Leii sunt reprezentați de Hefaistos, zeul focului în mitologia greacă. . Este personificarea focului în cele trei ipostaze ale sale: focul teluric (al vulcanilor), focul îmblânzit (focul domestic), precum şi focul atmosferic. Acești nativi au împrumutat de la Hefaistos vigilența, încăpățânarea și orgoliul de neegalat. 
 

Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Trebuie să învățăm să avem în vedere întotdeauna că poate și partenerul nostru trece prin momente dificile în același timp ca și noi. Viața în doi poate fi minunată în primele luni de relație, dar dacă problemele personale nu sunt discutate și rezolvate c

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară

Zeul care corespunde zodiei Fecioară este Hermes, zeul comerțului și al vitezei. Acești nativi sunt niște observatori ai vieții, iar dorința lor de cunoaștere îi va face înțelepți și profunzi. Fecioarele sunt empatice, dar au o parte întunecată, fiind guvernați de patronal trișorilor și al hoților.