Balanță

Balanțele sunt guvernate de Afrodita, zeița dragostei și a frumuseții. Acești nativi au împrumutat de la zeița care îi guvernează dragostea pentru frumos, precum și înfățișarea plăcută. Însă spre deosebire de guvernatoarea lor, atunci când se îndrăgostesc, Balanțele rămân fidele.
 

Principalele cauze ale stresului, specifice fiecărui semn zodiacal!

Principalele cauze ale stresului, specifice fiecărui semn zodiacal!

Fiecare semn zodiacal este influențat negativ de un anume factor. Un factor care îi va tulbura liniște și îl va stresa. Unele din cauzele stresului pot fi banii, iubirea, aspectul fizic sau problemele la serviciu. Dar fiecare zodie este susceptibilă în

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion

Scorpionii sunt conduși de Demeter, zeița recoltei, de la care au împrumutat virilitatea și forța sexuală. Nimic nu le stă în cale atunci când vor să obțină ceva și nu ezită să se folosească de atuurile lor, inclusiv de sexualitate, pe care o manevrează ca pe o armă. 
 

Săgetător

În mitologia greacă, Săgetătorii sunt protejați de Artemis, zeița feroce a vânătorii. Sunt firi naturale, interesante, frumoase și aventuriere. Cel mai mult se dedică familiei. De asemenea, Artemis era zeița dătătoare de copii.