Tibetanii consideră că există 12 înțelepciuni care se potrivesc fiecărei zodii, în parte. Fiecare dată a nașterii are o sarcină Karmică. Fie că vrem, fie că nu, trebuie să ducem această sarcină la final.

Gemeni – Totul ține de evoluția spirituală… 

Nativii din gemeni sunt ființe duale, situându-se undeva la granița dintre cunoașterea spirituală și cea pământeană. Ei sunt dominați mai mereu de planeta Mercur, ceea ce îi face să fie plăcuți, inteligenți, curioși, capricioși dar și veritabili mincinoși. Înțelepciunea pentru cei din zodia gemeni – Trebuie să fiți realiști pentru a vă atinge scopurile. Nu luați hotărârile imediat, cel mai bine ar fi să meditați puțin înainte de toate și veți vedea singuri cum totul se va rezolva. 

Horoscopul puterilor magice pentru toate zodiile

Horoscopul puterilor magice pentru toate zodiile

Care este talentul tau paranormal in functie de semnul astrologic

articol de știri Citeste mai mult

Rac – Încarnarea omului 

Cei din zodia Rac trebuie să știe că sunt încarnarea spiritului în trup de Om. Pentru a se feri de necazuri, Racii se închid în propria carapace și nu se regăsesc decât în mijlocul familiei și prin meditație. Înțelepciunea pentru Rac – Vreți să fiți în centrul atenției mereu și asta nu este bine deoarece tindeți să deveniți posesivi. Autoritatea vă definește iar dacă nu vă găsiți echilibrul toată lumea va fugi de dumneavoastră. 

Leu – Cunoașterea Universului 

Cu toate că vrea să trăiască în inimă, leul este întotdeauna atras de partea materială. Leii sunt persoane de succes cu o mentalitate de lideri absoluți.Când vor renunța la invidie, aceștia vor ajunge pe culmile cele mai înalte. Înțelepciunea pentru nativii din zodia Leu – Voi sunteți mereu centrul universului iar dacă nu aveți grijă la energiile care vă înconjoară, vă puteți afunda în probleme. Un sfat bun este acela că Leii trebuie din când în când să asculte și de alții.