RAC (22 iunie – 23 iulie)

Sub actuala influenta astrala, atat munca cat si bunastarea primesc o resetare care te ajuta sa ai parte de un nou inceput proaspat. Situatia ta de angajare poate deveni mult mai promitatoare, desi trebuie sa determini daca ceea ce muncesti este aliniat sau nu cu valorile tale fundamentale de viata. Daca nu, ai putea sa mai stai linistit o vreme pana cand vei simti tu imperios nevoia de a face o schimbare. Este cea mai buna perioada a anului sa incepi un nou program pentru a fi in forma fizica excelenta. Asigura-te doar ca nu te implici in ceva care este prea extrem. Moderatia te va ajuta sa te tii de plan.

LEU (24 iulie – 23 august)

Nu exista limite cu privire la cata distractie poti avea in acest weekend. Starea ta de spirit gregara inseamna ca vei aduce petrecerea cu tine oriunde te-ai duce. Oamenii se vor bucura sa fie in preajma ta, deci planifica o intalnire plina de distractie cu prietenii sau o iesire amoroasa atipica. Singurul lucru care iti poate strica starea de spirit este partea de cheltuieli ce vine la pachet cu aceasta distractie. Cel mai bine ar fi ca fiecare sa isi plateasca partea pentru ca nimeni sa nu devina stresat despre bani.

ASTROLOGIE: PRIETENII TAI DE SUFLET IN FUNCTIE DE ZODIE

ASTROLOGIE: PRIETENII TAI DE SUFLET IN FUNCTIE DE ZODIE

Se intampla sa intalnim oameni care, fara sa ne fie iubiti, parinti sau frati, ne inteleg din priviri si sunt langa noi cand avem mai mare nevoie sa ne incurajeze sau sa ne tempereze. Cu ei legam prietenii stranse si ne simtim confortabil in orice moment.

articol de știri Citeste mai mult

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Au trecut aproximativ 12 ani de cand nu ai mai avut o asemenea oportunitate de crestere pe zona casei si vietii de familie in directii noi si interesante. Astfel, nu este timp mai bun ca acesta sa planifici sa te muti, sa renovezi sau sa faci o schimbare importanta in orice tine de viata ta de familie sau de conditiile de trai. Singurul obstacol este acela ca in caz ca esti cu cineva, ar putea implica un anumit efort pana cand tu si persoana cealalta sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Surprinzator, el sau ea pot sa nu fie total de acord cu planurile tale. Daca esti singur, nu permite lipsei unui partener sa te dea inapoi de la ce vrei sa faci. Acolo unde exista vointa, exista si o cale.