BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Toata lumea are o poveste de spus si nu este un timp mai potrivit decat momentul prezent ca tu sa iti spui povestea cu alti oameni dragi. Fie ca implica sa ai incredere in cineva apropiat, fie sa scrii in jurnal, fie sa iti impartasesti ganduri prin social media sau sa scrii o carte, te vei simti implinit cand vei gasi calea cea mai buna sa comunici ce simti si ce gandesti. Vezi insa sa nu o faci ca pe o obligatie, altfel iti vei pierde entuziasmul inainte sa incepi. Vor fi multe interactiuni cu oamenii din jurul tau, deci vei avea oportunitati sa iti imparti ideile si sa primesti feedback.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Bani ! Bani ! Bani ! Este un timp excelent sa vezi o oportuitate care iti promite sa iti creasca veniturile. O poarta se poate deschide in curand. Esti pregatit sa intri prin ea ? Doar fii atent sa nu devii lacom sau sa iti asumi riscuri prostesti. Un lucru bun se poate transforma repede in ceva rau daca il abordezi gresit. Si un shopping pentru sarbatori poate fi in agenda weekendului. Vei dori sa impresionezi pe cei dragi cu daruri frumoase, dar nu iti termina tot bugetul.

Cele mai compatibile zodii: ele au o relatie perfecta

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Tu esti mai mult tu decat ai fost de 12 ani ! Cand esti asa de imputernicit, se simte ca si cum nu e nimic din ce nu poti face. Este timpul perfect sa iti pui noi scopuri personale, in special cele care iti permit sa inveti lucruri noi si sa cultivi noi abilitati. Este despre tine, Sagetatorule, deci nu o transforma in ceva despre familia ta, casa ta, colegii tai sau parintii tai. De fapt, te-ai putea simti putin deconectat de baza casei. Si desi primul instinct ar fi sa ii aduni pe toti si sa te conectezi la ei, pentru acum este mai bine sa petreci timp focusandu-te pe tine