CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Esti la pragul unei majore treziri. Asta va fi foarte vindecatoare daca te-ai zbatut cu vechi dezamagiri, vechi rani si dureri emotionale. Nu totul se va schimba apoi peste noapte, dar vei incepe sa experimentezi pacea mintii cu conditia sa incetezi sa mai aduci trecutul in viitorul tau. Asta inseamna sa nu iti mai reamintesti de toti oamenii care te-au ranit si de toate lucrurile groaznice care s-au intamplat. Uneori doar trebuie sa dai drumul si sa umpli acel spatiu cu iubire si recunostinta pentru lectiile invatate prin tot ce a fost.

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Viata ta sociala iti promite sa fie mai plina de satisfactii decat a fost in 12 ani si vremurile bune incep de acum. Pregateste-te sa intalnesti oameni noi si interesanti care vin din tot felul de medii diferite. Relatiile cu cercul actual de prieteni vor beneficia din aceasta caldura, entuziasm si generozitate mutuala. Cu asa de multe evenimente sociale cool si activitati din agenda, iti va fi greu sa alegi. Oricum, va fi nevoie sa iti ingustezi optiunile, altfel iti vei produce daune financiare. Viata ta sociala cea noua se pregateste sa demareze, deci ia-o usurel.

Cu cine ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia pe care o ai

Cu cine ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia pe care o ai

În mod cert, căsătoria este un pas important pentru fiecare dintre noi. Și cred că vorbesc în numele majorității când spun că nu este atât de ușor să găsești acea persoană potrivită alături de care ai vrea să-ți petreci restul vieții.

articol de știri Citeste mai mult

PESTI (20 februarie – 20 martie)

De 12 ani nu ai mai avut asemenea viitoare oportunitati de crestere in planul carierei precum se anunta de acum incolo. Aceasta perioada promitatoare abia a inceput, deci incepe si tu sa te gandeste unde vrei sa te duca in continuare. Este firesc sa simti o anxietate sau sa iti pui intrebari despre abilitatile tale, dar sa nu lasi asta sa te opreasca de la a impinge lucrurile tot inainte. Daca te panichezi, o faci oricum pe timpul tau. Cand esti in fata oamenilor ce iau decizii si a celor importanti din lumea ta profesionala, sa iti pui tot ce ai mai bun la vedere si vei vedea ca vei straluci.

sursa: