Nu întotdeauna suntem conştienţi de adevărată valoare a calităţilor noastre şi nici de existenţa tuturor defectelor noastre. Acest horoscop îţi oferă posibilitatea de a-ţi da seama de trăsăturile esenţiale ale zodiei tale prin care poţi descoperi o altă latura a ta care până acum era ascunsă. Ţie care calităţi şi defecte ale zodiei ţi se potrivesc?

Berbec 

O fire agresivă

Scopul tău în viață, în funcție de zodie

Scopul tău în viață, în funcție de zodie

Ce vrei să devii când o să crești? Cu siguranță aceasta este întrebarea la care a trebuit să dăm un răspuns fiecare dintre noi la un moment dat. Poate nu știai, dar ceea ce ne dorim noi este, cumva, influențat de semnul astral în care ne-am născut.

articol de știri Citeste mai mult

Îi place să îşi petreacă timpul în oraş. Adorabil. Spontan. Nu ar trebui să te pui cu el. Amuzant…Sărută foarte bine.

Este extrem de plăcut să te afli în preajma să. Adoră relaţiile, iar familia este foarte importantă pentru el. Este cunoscut pentru generozitatea să.

Creează dependenţă. Zgomotos. Vrea întotdeauna să fie cel care are dreptate. Pentru a-i convinge pe ceilalţi că are dreptate este dispus să aducă argumente timp de ore întregi. Este cea mai minunată persoană din lume.

Taur

Vagabondul

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Ştii deja că unele zodii nu sunt compatibile şi că astrele decid viitorul unui cuplu. Dar sigur nu ştiai că există zodii opuse şi că acestea se pot calcula destul de uşor, numărând până la şase. Vezi care îţi este zodia opusă în dragoste şi ce spun astrel

articol de știri Citeste mai mult

Este o fire agresivă. Îi plac relaţiile lungi. Se implică cu toată fiinţă să în conflictele care apar. Lupta pentru ceea ce îşi doreşte.

Poate fi enervant uneori din cauza faptului că vrea să i se acorde prea multă atenţie. Extrem de sociabil. Îi place să ajute oamenii când aceştia au nevoie. Sărută foarte bine. Are o personalitate puternică. Încăpăţânat.

Este o persoană grijulie. Este în stare să facă orice pentru a fi în centrul atenţiei. Îi place să doarmă şi poate fi leneş. Este unic. Nu este persoană potrivită cu care să te pui. Sunt cei mai atrăgători oameni din lume!

Gemeni

O fire veselă

Drăguţ. Dragostea să este unică. Bun ascultător. Se pricepe în a crea confuzie. Preferă iubirea în locul conflictului dar asta nu înseamnă că nu te poate bate bine.

Nu le permite celorlalţi să profite de el. Îi place să le spună celorlalţi ce să facă şi de aceea când aceştia nu ţîn cont de sfaturile sale se simte jignit.

Îşi pierde cu uşurinţă lucrurile şi este uituc. Poate fi foarte sarcastic şi copilăros la un moment dat şi chiar băgăcios. De încredere. Vesel întotdeauna. Foarte zgomotos. Vorbăreţ. Sociabil.

Foarte indulgent; iartă cu uşurinţă. Adoră să se sărute cu cineva. Are un zâmbet frumos. Generos. Puternic. Cel mai irezistibil.