Nu întotdeauna suntem conştienţi de adevărată valoare a calităţilor noastre şi nici de existenţa tuturor defectelor noastre. Acest horoscop îţi oferă posibilitatea de a-ţi da seama de trăsăturile esenţiale ale zodiei tale prin care poţi descoperi o altă latura a ta care până acum era ascunsă. Ţie care calităţi şi defecte ale zodiei ţi se potrivesc?

Berbec 

O fire agresivă

Cat de usor te mint barbatii, in functie de zodia ta

Cat de usor te mint barbatii, in functie de zodia ta

Faptul ca reprezentantii sexului opus mint cu usurinta, fara sa aiba prea multe remuscari dupa aceea, nu mai este un secret pentru nicio femeie, nu-i asa? Totusi, te-ai gandit vreodata in ce tabara te situezi atunci cand ei isi pun in aplicare manevrele d

articol de știri Citeste mai mult

Îi place să îşi petreacă timpul în oraş. Adorabil. Spontan. Nu ar trebui să te pui cu el. Amuzant…Sărută foarte bine.

Este extrem de plăcut să te afli în preajma să. Adoră relaţiile, iar familia este foarte importantă pentru el. Este cunoscut pentru generozitatea să.

Creează dependenţă. Zgomotos. Vrea întotdeauna să fie cel care are dreptate. Pentru a-i convinge pe ceilalţi că are dreptate este dispus să aducă argumente timp de ore întregi. Este cea mai minunată persoană din lume.

Taur

Vagabondul

Zodiac NEGATIV! Care sunt trăsăturile rele ale semnului tău zodiacal?

Zodiac NEGATIV! Care sunt trăsăturile rele ale semnului tău zodiacal?

Pesimismul lor este cel mai bine ilustrat de motto-ul: “Câstigi sau pierzi, tot pierzi.”

articol de știri Citeste mai mult

Este o fire agresivă. Îi plac relaţiile lungi. Se implică cu toată fiinţă să în conflictele care apar. Lupta pentru ceea ce îşi doreşte.

Poate fi enervant uneori din cauza faptului că vrea să i se acorde prea multă atenţie. Extrem de sociabil. Îi place să ajute oamenii când aceştia au nevoie. Sărută foarte bine. Are o personalitate puternică. Încăpăţânat.

Este o persoană grijulie. Este în stare să facă orice pentru a fi în centrul atenţiei. Îi place să doarmă şi poate fi leneş. Este unic. Nu este persoană potrivită cu care să te pui. Sunt cei mai atrăgători oameni din lume!

Gemeni

O fire veselă

Drăguţ. Dragostea să este unică. Bun ascultător. Se pricepe în a crea confuzie. Preferă iubirea în locul conflictului dar asta nu înseamnă că nu te poate bate bine.

Nu le permite celorlalţi să profite de el. Îi place să le spună celorlalţi ce să facă şi de aceea când aceştia nu ţîn cont de sfaturile sale se simte jignit.

Îşi pierde cu uşurinţă lucrurile şi este uituc. Poate fi foarte sarcastic şi copilăros la un moment dat şi chiar băgăcios. De încredere. Vesel întotdeauna. Foarte zgomotos. Vorbăreţ. Sociabil.

Foarte indulgent; iartă cu uşurinţă. Adoră să se sărute cu cineva. Are un zâmbet frumos. Generos. Puternic. Cel mai irezistibil.