Afla care sunt defectele si calitatile zodiei tale.

Nu intotdeauna suntem constienti de adevarata valoare a calitatilor noastre si nici de existenta tuturor defectelor noastre. Acest horoscop iti ofera posibilitatea de a-ti da seama de trasaturile esentiale ale zodiei tale prin care poti descoperi o alta latura a ta care pana acum era ascunsa. Tie care calitati si defecte ale zodiei ti se potrivesc?

Horoscopul orgoliilor: Cum castigi razboiul mandriei impotriva zodiilor?

Horoscopul orgoliilor: Cum castigi razboiul mandriei impotriva zodiilor?

Cu ce arma pot fi cuceriti nativii orgoliosi ai zodiacului?

articol de știri Citeste mai mult

Berbec - O fire agresiva

Ii place sa isi petreaca timpul in oras. Adorabil. Spontan. Nu ar trebui sa te pui cu el. Amuzant…Saruta foarte bine. Este extrem de placut sa te afli in preajma sa. Adora relatiile, iar familia este foarte importanta pentru el. Este cunoscut pentru generozitatea sa. Creeaza dependenta. Zgomotos. Vrea intotdeauna sa fie cel care are dreptate. Pentru a-i convinge pe ceilalti ca are dreptate este dispus sa aduca argumente timp de ore intregi. Este cea mai minunata persoana din lume.

Taur - Vagabondul

Este o fire agresiva. Ii plac relatiile lungi. Se implica cu toata fiinta sa in conflictele care apar. Lupta pentru ceea ce isi doreste. Poate fi enervant uneori din cauza faptului ca vrea sa i se acorde prea multa atentie. Extrem de sociabil. Ii place sa ajute oamenii cand acestia au nevoie. Saruta foarte bine. Are o personalitate puternica. Incapatanat. Este o persoana grijulie. Este in stare sa faca orice pentru a fi in centrul atentiei. Ii place sa doarma si poate fi lenes. Este unic. Nu este persoana potrivita cu care sa te pui. Sunt cei mai atragatori oameni din lume!

Gemeni - O fire vesela

Dragut. Dragostea sa este unica. Bun ascultator. Se pricepe in a crea confuzie. Prefera iubirea in locul conflictului dar asta nu inseamna ca nu te poate bate bine. Nu le permite celorlalti sa profite de el. Ii place sa le spuna celorlalti ce sa faca si de aceea cand acestia nu tin cont de sfaturile sale se simte jignit. Isi pierde cu usurinta lucrurile si este uituc. Poate fi foarte sarcastic si copilaros la un moment dat si chiar bagacios. De incredere. Vesel intotdeauna. Foarte zgomotos. Vorbaret. Sociabil. Foarte indulgent; iarta cu usurinta. Adora sa se sarute cu cineva. Are un zambet frumos. Generos. Puternic. Cel mai irezistibil.

Rac - Cel care intruchipeaza frumusetea

Saruta cel mai bine dintre toate zodiile. Este foarte atragator. Iubeste cu toata fiinta sa…Romanticul desavarsit. Cea mai grijulie persoana pe care o vei intalni in toata viata ta. Foarte creativ, cei mai multi sunt artisti sau nebuni, in sensul bun al cuvantului. Acorda o atentie deosebita sexului. O persoana ciudata. Este extrem de amuzant si de obicei este inima petrecerii. Poti ramane pentru toata viata in inima sa. Face dragoste cu o pasiune incomparabila. Spontan. Nu ii plac conflictele. Este o persoana de care nu ar trebui sa te desprinzi!

Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta

Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta

Zodia în care ne-am născut ne influențează personalitatea, iar acest lucru este valabil și atunci când ne despărțim de cineva. IATĂ CE SPUNE DESPRE TINE ZODIA TA:

articol de știri Citeste mai mult