Desi barbatii sustin sus si tare ca-si doresc partenere independente, studiile si realitatea demonstreaza ca aproape toti urmasii lui Adam apreciaza mai degraba o femeie intelegatoare, maleabila, afectuoasa si fidela. Daca esti dezinvolta si prea sigura pe tine, pe multi ii tii la distanta fara sa vrei.

5 zodii de femei care intimideaza barbatii

Berbec

Pari si esti perfect capabila sa te descurci de una singura. Niciodata n-ai considerat ca ai nevoie de un barbat ca sa te simti implinita sau fericita, poate tocmai de aceea afisezi o atitudine inabordabila sau prea directa. Spui lucrurilor pe nume si ai mereu initiativa, ceea ce il face pe el sa se gandeasca de doua(zeci de) ori inainte sa te abordeze, de teama sa nu fie respins fara menajamente.

Afla cum stai cu orgoliul in functie de zodie

Afla cum stai cu orgoliul in functie de zodie

Egoul este acea instanta mentala care ne spune ca ceilalti nu conteaza, ca “frate-frate, dar branza e pe bani”, ca “e mai aproape de trup camasa”, ca “dupa mine potopul” si alte astfel de sintagme prin care ne autoprogramam sa luptam pentru supravietuirea

articol de știri Citeste mai mult

Fecioara

Nu esti cea mai sociabila persoana si, pe langa asta, esti si perfectionista. Daca aproape niciodata nimic nu-ti e pe plac, doritorii de relatii pasionale se tem ca n-o sa se ridice in veci la inaltimea standardelor tale. Tot timpul preocupata de munca si serioasa, la serviciu ai cele mai mari sanse sa declansezi pasiuni, desi pana si priceperea ta pe plan profesional poate fi intimidanta.

Sagetator

Nu esti genul de femeie care sa-si petreaca timpul gatind sau calcand camasi si asta se vede de la prima intalnire. Arati mereu impecabil, gasesti solutii la orice si ai aerul ca nu prea iti pasa de nimic. Orice barbat se teme ca ar fi o misiune imposibila sa te impresioneze. Atata spontaneitate si faptul ca nu stie aproape niciodata ce urmeaza sa faci sunt dezarmante.