Dragostea adevarata invinge intotdeauna, dar este bine sa ne uitam si la ceea ce au astrele de zis in privinta compatibilitatilor ideale:

Femeia berbec (Martie 21 – Aprilie 19)


Femeia berbec este o femeie puternica, cu un puternic sens al independentei. Este stabila si logica, mereu cu capul pe umeri si ambitioasa.

6 zodii sincere versus 6 zodii care îți spun mereu doar ce vrei să auzi

6 zodii sincere versus 6 zodii care îți spun mereu doar ce vrei să auzi

Fiecare persoană are motive ascunse pentru a spune minciuni. Deși ai crede că oamenii îi mint doar pe cei din jur, se pare că tindem să ne mințim mai mult pe noi înșine decât pe alții.

articol de știri Citeste mai mult

Intalneste-te cu:

Barbatul Capricorn - Fermecator, foarte atragator si magnetizat de energia puternica a femeii berbec. Este de asemenea ambitios si pragmatic si iubeste provocarile pe care le ridica faptul de a se intalni cu o femeie provocatoare cum este femeia berbec.

Nu te intalni cu:

Barbatul Gemeni – adesea, o intalnire cu un astfel de barbat poate fi pentru femeile berbec extrem de pasionala, totusi barbatul Gemeni este prea pasinoal si prea instabil pentru a crea o relatie de durata.

Care este cea mai buna zodie? Iata care este punctul tau forte!

Care este cea mai buna zodie? Iata care este punctul tau forte!

Fiecare semn zodiacal din horoscop are punctele lui forte, insa care este cea mai buna zodie, de fapt, si la ce se pricepe ea cel mai bine? Descopera in acest articol la ce exceleaza nativii din fiecare semn astrologic si, de asemenea, cu ce te poti lauda

articol de știri Citeste mai mult

Barbatul Leu – prea intens si dominator pentru nevoia de independenta a femeilor Berbec!

Femeia Taur (Aprilie 20 – Mai 20)


Femeia taur iubeste tot ceea ce este frumos in viata, are gusturi bune si este intelectuala. Are un Este iubitoare si un bun prieten.

Intalneste-te cu:

Barbatul Pesti – sensibil si inteligent, el ar putea sa faca un cuplu frumos alaturi de o femeie taur care are nevoie de stimuli puternici ca sa se indragosteasca si sa se simta cu adevarat bine langa cineva.

Barbatul Rac – acest barbat poate sa raspunda hiper-sensibilitatii femeii Taur. Se completeaza unul pe celalalt foarte bine, in materie de emotivitate cat si in ceea ce priveste nevoia de stabilitate.

Nu te intalni cu:

Barbatul Leu – un barbat care pune prea multa presiune pe o femeie Taur. Nu este o compatibilitate buna intre energiile lor, el prea dominator si ea prea visatoare si in cautare de senzatii placute mereu.

Barbatul Sagetator – nu este o partida buna pentru o femeie din Zodia Taur – prea pretentios, prea misterios – el prea tensionat si ea prea relaxata.