Dragostea adevarata invinge intotdeauna, dar este bine sa ne uitam si la ceea ce au astrele de zis in privinta compatibilitatilor ideale:

Femeia berbec (Martie 21 – Aprilie 19)


Femeia berbec este o femeie puternica, cu un puternic sens al independentei. Este stabila si logica, mereu cu capul pe umeri si ambitioasa.

Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta

Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta

Zodia în care ne-am născut ne influențează personalitatea, iar acest lucru este valabil și atunci când ne despărțim de cineva. IATĂ CE SPUNE DESPRE TINE ZODIA TA:

articol de știri Citeste mai mult

Intalneste-te cu:

Barbatul Capricorn - Fermecator, foarte atragator si magnetizat de energia puternica a femeii berbec. Este de asemenea ambitios si pragmatic si iubeste provocarile pe care le ridica faptul de a se intalni cu o femeie provocatoare cum este femeia berbec.

Nu te intalni cu:

Barbatul Gemeni – adesea, o intalnire cu un astfel de barbat poate fi pentru femeile berbec extrem de pasionala, totusi barbatul Gemeni este prea pasinoal si prea instabil pentru a crea o relatie de durata.

Cu cine ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia pe care o ai

Cu cine ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia pe care o ai

În mod cert, căsătoria este un pas important pentru fiecare dintre noi. Și cred că vorbesc în numele majorității când spun că nu este atât de ușor să găsești acea persoană potrivită alături de care ai vrea să-ți petreci restul vieții.

articol de știri Citeste mai mult

Barbatul Leu – prea intens si dominator pentru nevoia de independenta a femeilor Berbec!

Femeia Taur (Aprilie 20 – Mai 20)


Femeia taur iubeste tot ceea ce este frumos in viata, are gusturi bune si este intelectuala. Are un Este iubitoare si un bun prieten.

Intalneste-te cu:

Barbatul Pesti – sensibil si inteligent, el ar putea sa faca un cuplu frumos alaturi de o femeie taur care are nevoie de stimuli puternici ca sa se indragosteasca si sa se simta cu adevarat bine langa cineva.

Barbatul Rac – acest barbat poate sa raspunda hiper-sensibilitatii femeii Taur. Se completeaza unul pe celalalt foarte bine, in materie de emotivitate cat si in ceea ce priveste nevoia de stabilitate.

Nu te intalni cu:

Barbatul Leu – un barbat care pune prea multa presiune pe o femeie Taur. Nu este o compatibilitate buna intre energiile lor, el prea dominator si ea prea visatoare si in cautare de senzatii placute mereu.

Barbatul Sagetator – nu este o partida buna pentru o femeie din Zodia Taur – prea pretentios, prea misterios – el prea tensionat si ea prea relaxata.