Dragostea adevarata invinge intotdeauna, dar este bine sa ne uitam si la ceea ce au astrele de zis in privinta compatibilitatilor ideale:

Femeia berbec (Martie 21 – Aprilie 19)


Femeia berbec este o femeie puternica, cu un puternic sens al independentei. Este stabila si logica, mereu cu capul pe umeri si ambitioasa.

Abilitati paranormale: Tu stii care este puterea magica a zodiei tale?

Abilitati paranormale: Tu stii care este puterea magica a zodiei tale?

Cu totii am crezut macar o data in viata ca detinem abilitati de clarvazator. Acestea difera de la zodie la zodie – spre exemplu berbecii par a fi mereu in locul potrivit la momentul potrivit, in timp ce balantele par sa-i cunoasca pe cei din jur mai b

articol de știri Citeste mai mult

Intalneste-te cu:

Barbatul Capricorn - Fermecator, foarte atragator si magnetizat de energia puternica a femeii berbec. Este de asemenea ambitios si pragmatic si iubeste provocarile pe care le ridica faptul de a se intalni cu o femeie provocatoare cum este femeia berbec.

Nu te intalni cu:

Barbatul Gemeni – adesea, o intalnire cu un astfel de barbat poate fi pentru femeile berbec extrem de pasionala, totusi barbatul Gemeni este prea pasinoal si prea instabil pentru a crea o relatie de durata.

Horoscop DECEMBRIE 2018 pentru toate zodiile: bani, dragoste şi sănătate

Horoscop DECEMBRIE 2018 pentru toate zodiile: bani, dragoste şi sănătate

În cele ce urmează va vom spune ce arată astrele pentru fiecare zodie în parte pentru luna decembrie şi, mai ales, cum trebuie să reacţionaţi pentru a ieşi cu bine din orice situaţie.

articol de știri Citeste mai mult

Barbatul Leu – prea intens si dominator pentru nevoia de independenta a femeilor Berbec!

Femeia Taur (Aprilie 20 – Mai 20)


Femeia taur iubeste tot ceea ce este frumos in viata, are gusturi bune si este intelectuala. Are un Este iubitoare si un bun prieten.

Intalneste-te cu:

Barbatul Pesti – sensibil si inteligent, el ar putea sa faca un cuplu frumos alaturi de o femeie taur care are nevoie de stimuli puternici ca sa se indragosteasca si sa se simta cu adevarat bine langa cineva.

Barbatul Rac – acest barbat poate sa raspunda hiper-sensibilitatii femeii Taur. Se completeaza unul pe celalalt foarte bine, in materie de emotivitate cat si in ceea ce priveste nevoia de stabilitate.

Nu te intalni cu:

Barbatul Leu – un barbat care pune prea multa presiune pe o femeie Taur. Nu este o compatibilitate buna intre energiile lor, el prea dominator si ea prea visatoare si in cautare de senzatii placute mereu.

Barbatul Sagetator – nu este o partida buna pentru o femeie din Zodia Taur – prea pretentios, prea misterios – el prea tensionat si ea prea relaxata.