Rac: Siguranța

Pentru o persoană din zodia Rac, sentimentul de siguranță este cel mai important într-o relație. Astfel, o persoană din Rac investește enorm în tot ceea ce face ca o relație să reprezinte o fundație solidă pentru viața sa. Nu poate să fie împreună cu o persoană care nu îi îndeplinește această nevoie esențială, de aceea caută pe cineva care să împartă același sistem de valori. Pentru o persoană din zodia Rac, o relație armonioasă înseamnă să se simtă ca acasă lângă o persoană dragă. 

Leu: Dezinvoltura

Dacă te-ai născut în Zodia Leu, ai nevoie să te simți liber/ă alături de persoana dragă. Nu este nimic mai important pentru tine decât autenticitatea. În relația de iubire vrei să trăiești cu dezinvoltură, vrei să te simți acceptat/ă pentru absolut tot ceea ce ești și în momentele bune și în cele mai puțin bune. În mod cert, pentru o persoană din Zodia Leu, să se simtă autentică alături de persoana iubită este la modul absolut, cel mai important criteriu.   

Cele mai rele femei si cei mai rai barbati, dupa zodie! Tu din ce categorie faci parte?

Cele mai rele femei si cei mai rai barbati, dupa zodie! Tu din ce categorie faci parte?

Artagosi sau morocanosi, barfitori, exagerati, pusi pe scandal, mincinosi, alcoolici sau afemeiati. Nativii unora dintre zodii reusesc performanta sa adune o multime de trasaturi negative. Asa ca s-a intocmit si un top al zodiilor care ofera acest ‘specta

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară: Bunătatea sinceră și Inteligența

Pentru persoanele din Zodia Fecioară, bunătatea este un aspect deosebit de important. Când sunt într-o relație, ei oferă cele mai frumoase sentimente din sufletul lor persoanei pe care o iubesc. Sunt buni, tandri și mereu grijulii. Pentru o persoană din Zodia Fecioară este în egală măsură important să fie împreună cu o persoană la fel de inteligentă.