Balanța: Pacea și Armonia

Pentru persoanele din Zodia Balanță, pacea și armonia sunt ingredientele de bază ale unei relații romantice reușite. Așa încât, o persoană din Balanță va face absolut tot ce îi stă în putință să mențină armonia în cadrul relației. Are nevoie de un partener la fel de implicat în acest sens, care poate să îi înțeleagă nevoia de liniște și afecțiune, în moduri profunde. Un partener trebuie să își arate mereu disponibilitatea pentru a lucra la imperfecțiunile care perturbă uneori atmosfera. Ca Balanță, prețuiești bunele intenții și ierți cu ușurință din acest mortiv.   

Scorpion: Onestitatea și integritatea

Fără onestitate și integritate, persoanele din zodia Scorpion nu pot rezista într-o relație amoroasă îndelungată. Sunt persoane extrem de verticale și mizează pe aceeași verticalitate și în ceea ce îi privește pe cei dragi. Se înfurie dacă se simt înșelați și nu suportă ca partenerul de viață să le ascundă lucruri importante sau mai puțin importante. O relație bazată pe intimitate și onestitate este ceea ce caută. 

Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

În Grecia Antică, horoscopul era determinat de zeități, fiecare zodie fiind reprezentată de unul dintre cei 12 zei ai Olimpului. Citeşte întreaga ştire: Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător: Generozitatea

O persoană din zodia Săgetător se simte confortabil cu adevărat, lângă o persoană deosebit de generoasă. În sufletul lor, relația ideală este caracterizată de multă dăruire de ambele părți. Dăruire și în plan material, cât și în plan spiritual. Pentru această zodie a oamenilor inimoși și creativi, iubirea nu poate fi altfel. Ei știu să dăruiască la rândul lor iar o relație care îi împlinește înseamnă Generozitate.