Capricorn: Respect și simțul responsabilității

 O persoană din Zodia Capricorn se simte bine doar alături de persoanele care știu să le arate respectul cuvenit. Sunt persoane deosebit de iubitoare și cu un simț al responsabilității ieșit din comun. Într-o relație amoroasă, doar o persoană care să se ridice la același nivel de etică, responsabilitate și autenticitate îi poate face fericiți. Au nevoie de o persoană care să li se dăruiască și care să îi susțină cu tot sufletul, în absolut tot ceea ce își propun. 

Vărsător: Entuziasmul

Pentru o persoană din Zodia Vărsător, entuziasmul este un ingredient deosebit de important în relația sa amoroasă. Sunt persoane deosebit de creative, așa încât au nevoie de o persoană care să le susțină curiozitatea și îndrăzneala. Acest entuziasm ar trebui să se manifeste și în ceea ce privește persoana lor. Au nevoie de parteneri care să fie realmente fascinați de ei și care să îi încurajeze în absolut tot ce fac sau gândesc. În caz contrar se simt părăsiți și neînțeleși, iar acest lucru duce în final la sfârșitul unei relații cu un Vărsător. 

Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal are trăsăturile lui specifice, pe care le putem desluşi dacă ne raportăm la mai multe elemente. Descopera zeiţa corespunzătoare fiecarei zodii, cea care ne influenţează firea, comportamentul şi chiar deciziile pe care le luăm.

articol de știri Citeste mai mult

Pești: Sensibilitatea

Persoanele născute în Zodia Pești sunt deosebit de sensibile și atrăgătoare. Acestea au nevoie de persoane la fel de sensibile, alături de care să clădească o relație amoroasă. Nu se simt bine în preajma persoanelor dure, care au tendința de a critica și a fi mereu nemulțumite. O persoană din Zodia Pești are nevoie de multă sensibilitate și gentilețe, doar așa se simt împliniți și înțeleși. Aveți de asemenea nevoie de o persoană care să va accepte și să vă înțeleagă în momentele de vulnerabilitate. 

sursă:

 

 

Puterea ta de seductie, in functie de zodie

Puterea ta de seductie, in functie de zodie

Sigur, cu totii ne cunoastem calitatile, insa ce este acea trasatura unica pe care ceilalti o gasesc fascinanta? Fie zambetul, sau calitatea de a vorbi, poate chiar si vocea ta, sunt toate elemente care ne fac sa fim atragatori intr-un mod sau altul. Deci

articol de știri Citeste mai mult