Horoscopul femeii. Vezi ce-ti rezerva astrele

BERBEC


Femeile din aceasta zodie au o personalitate puternica si optimista. Impulsiva si energica, femeia Berbec este vesnic in priza. Desi este incapatanata, dar in acelasi timp independenta si increzatoare, femeia berbec reuseste mereu sa isi atinga scopurile. Aceasta zodie de foc este facuta pentru a conduce. Femeile berbec isi aleg barbatul cu grija pentru ca se implica si sunt sensibile si cam vulnerabile. Provocarea este mentinerea interesului partenerului la un nivel ridicat. Alaturi de ea, rutina nu are vreo sansa – chiar si in cazul vietii sexuale. Femeilor berbec le plac tipii atletici.

Iată cheia către inima unui bărbat în dependență de semnul său zodiacal

Iată cheia către inima unui bărbat în dependență de semnul său zodiacal

Iubirea care nu este reciprocă întotdeauna provoacă suferință. Din punct de vedere psihologic, femeile uneori suferă mai intens din iubire decât bărbații. Pentru a evita acest lucru este recomandat să știi inițial care este cheia spre inima bărbatului

articol de știri Citeste mai mult

TAUR


Femeia Taur este sensibila, stabila si rabdatoare. De cele mai multe ori femeia taur este calma, dar daca o calci pe coada ar fi bine sa fugi din calea ei pentru ca se transforma intr-o furtuna. Femeia Taur are o atitudine suverana si incredere in fortele proprii. Cel mai mare defect al nativelor din taur este incapatanarea si le enerveaza foarte tare oamenii care vor sa se foloseasca de bunatatea ei. In ceea ce priveste relatia de cuplu, femeia nascuta in zodia Taur este este pasionala, senzuala si o familista convinsa.

GEMENI

Dupa cum sugereaza si numele zodiei, femeia Gemeni prezinta o dualitate uimitoare a personalitatii. Poate fi calma si calculata si apoi, in scurt timp, aventuroasa si nebunatica. Aceste femei sunt agile din punct de vedere mental si au abilitati foarte bune de comunicare. Reuseste cu succes sa treaca de la starea de libertina, la femeia casnica si devotata sotului ei. Femeile gemeni sunt caracterizate prin mult tact, agitatie continua, avand mereu cate ce de spus. Cea mai mare calitate a lor este dibacia, iar cel mai mare defect este nestatornicia.