Horoscopul feminin pentru anul 2019. Vezi ce zodie scapa de probleme si incepe un nou capitol

Astrologii stiu deja la ce trebuie sa se astepte fiecare dintre semnele zodiacului in 2019. Prognozele expertilor va vor ajuta sa evitati problemele si sa stabiliti corect prioritatile.

S-a indragostit de tine? Afla cum iti dai seama in functie de zodia lui

S-a indragostit de tine? Afla cum iti dai seama in functie de zodia lui

Barbatii sunt ca niste carti deschise cand intalnesc o femeie care le place. Mai devreme sau mai tarziu, ei trimit anumite semnale clare catre cea care le-a facut inima sa bata mai tare.

articol de știri Citeste mai mult

Anul porcului galben promite sa fie gloria energiei feminine. Nu este un secret pentru nimeni ca energia feminina este foarte dependenta de constructia planetelor si a stelelor in general.

Femeia Berbec

Stelele recomanda femeilor Berbec la inceputul anului sa acorde atentie sportului si sa pastreze cel mai activ stil de viata. In mijlocul primaverii, viteza evenimentelor va incetini si nu va mai fi nevoie de o dinamica constanta. Stabilitatea emotionala va fi compromisa din cauza tulburarilor minore.

Femeile din zodia Berbec in 2019 vor arata mai multa empatie si din acest motiv fundalul emotional va fi perturbat.

Expertii recomanda cu insistenta sa nu puna la suflet problemele altor persoane. Concentrati-va pe membrii apropiati ai familiei. Daca vrem sa-i ajutam pe vecinii nostri, atunci merita sa sa-i ajutam. In alte cazuri, merita sa renuntam la manifestarea excesiva a cordialitatii.

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Acumularea neimplinirilor karmice poate fi evitata usor daca incerci sa afli in ce zodie s-a nascut sufletul tau pereche si care sunt semnele zodiacale alaturi de care nu vei gasi niciodata fericirea.

articol de știri Citeste mai mult

Succesul financiar asteapta femeile Berbec la inceputul si sfarsitul anului.

In vara si primavara, va puteti concentra puterea asupra gasirii unui partener, asupra formarii unei familii. In aceasta perioada vor exista nunti de succes.

In ultimele doua luni, femeile din Berbec pot deveni iritabile dar pot fi temperate. Exercitarea si activitatea fizica le vor ajuta sa faca fata negativului.

Femeia Taur

Inceputul anului este perfect pentru munca grea, pentru treburile de uz casnic, munca de rutina. Este recomandabil sa aveti precautie atunci cand planificati cazuri – nu va stabiliti sarcini prea dificile.

Consumul de energie la inceputul anului va creste, deci trebuie sa va concentrati doar pe sarcinile precise.

In 2019, femeia Taurul va trebui sa-si sprijine partenerul, daca este posibil, sa-l ajute. Daca faceti acest lucru, atunci intariti relatia.

Pe tot parcursul anului, farmecul acestei native va creste treptat. In acest an, puteti sa va casatoriti sau sa incepeti o noua relatie.

Femeia Gemeni

Gemenii sunt sfatuiti sa se fereasca de relatiile la distanta. Conform prognozei, va fi un test dificil pentru dragoste, deci este mai bine sa nu stati departe de partener.

Lipsa energiei la mijlocul anului 2019 poate fi compensata cu ajutorul unor meditatii speciale. Este bine sa cheltuiti cu grija in acest an. Va exista un risc de a face achizitii proaste.

Spre sfarsitul anului, energia se va stabiliza. Stresul va ajunge la zero, vor aparea noi surse de emotii pozitive. A doua jumatate a verii si toamna sunt ideale pentru o odihna buna, o schimbare de peisaj, noi inceputuri si implementarea planurilor.