Horoscopul feminin pentru anul 2019. Vezi ce zodie scapa de probleme si incepe un nou capitol

Astrologii stiu deja la ce trebuie sa se astepte fiecare dintre semnele zodiacului in 2019. Prognozele expertilor va vor ajuta sa evitati problemele si sa stabiliti corect prioritatile.

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Fiecare persoană în parte îşi doreşte să se simtă iubită în felul său. Uneori, poate nu ştii să îţi arăţi afecţiunea faţă de partener, motiv pentru care se poate simţi neglijat. Află care este cea mai bună cale spre inima sa şi cum trebuie să îl tratezi,

articol de știri Citeste mai mult

Anul porcului galben promite sa fie gloria energiei feminine. Nu este un secret pentru nimeni ca energia feminina este foarte dependenta de constructia planetelor si a stelelor in general.

Femeia Berbec

Stelele recomanda femeilor Berbec la inceputul anului sa acorde atentie sportului si sa pastreze cel mai activ stil de viata. In mijlocul primaverii, viteza evenimentelor va incetini si nu va mai fi nevoie de o dinamica constanta. Stabilitatea emotionala va fi compromisa din cauza tulburarilor minore.

Femeile din zodia Berbec in 2019 vor arata mai multa empatie si din acest motiv fundalul emotional va fi perturbat.

Expertii recomanda cu insistenta sa nu puna la suflet problemele altor persoane. Concentrati-va pe membrii apropiati ai familiei. Daca vrem sa-i ajutam pe vecinii nostri, atunci merita sa sa-i ajutam. In alte cazuri, merita sa renuntam la manifestarea excesiva a cordialitatii.

Ce bărbați se află în topul celor mai răzbunători și malițioși din zodiac

Ce bărbați se află în topul celor mai răzbunători și malițioși din zodiac

Cei mai răi bărbați din zodiac de care trebuie să te ferești. Partenerul tău se regăsește oare în top? Fiecare dintre noi avem o anumită doză de răutate, pe care putem alege să o folosim pentru a ieși din situații de criză ori pur și simplu pentru că ne f

articol de știri Citeste mai mult

Succesul financiar asteapta femeile Berbec la inceputul si sfarsitul anului.

In vara si primavara, va puteti concentra puterea asupra gasirii unui partener, asupra formarii unei familii. In aceasta perioada vor exista nunti de succes.

In ultimele doua luni, femeile din Berbec pot deveni iritabile dar pot fi temperate. Exercitarea si activitatea fizica le vor ajuta sa faca fata negativului.

Femeia Taur

Inceputul anului este perfect pentru munca grea, pentru treburile de uz casnic, munca de rutina. Este recomandabil sa aveti precautie atunci cand planificati cazuri – nu va stabiliti sarcini prea dificile.

Consumul de energie la inceputul anului va creste, deci trebuie sa va concentrati doar pe sarcinile precise.

In 2019, femeia Taurul va trebui sa-si sprijine partenerul, daca este posibil, sa-l ajute. Daca faceti acest lucru, atunci intariti relatia.

Pe tot parcursul anului, farmecul acestei native va creste treptat. In acest an, puteti sa va casatoriti sau sa incepeti o noua relatie.

Femeia Gemeni

Gemenii sunt sfatuiti sa se fereasca de relatiile la distanta. Conform prognozei, va fi un test dificil pentru dragoste, deci este mai bine sa nu stati departe de partener.

Lipsa energiei la mijlocul anului 2019 poate fi compensata cu ajutorul unor meditatii speciale. Este bine sa cheltuiti cu grija in acest an. Va exista un risc de a face achizitii proaste.

Spre sfarsitul anului, energia se va stabiliza. Stresul va ajunge la zero, vor aparea noi surse de emotii pozitive. A doua jumatate a verii si toamna sunt ideale pentru o odihna buna, o schimbare de peisaj, noi inceputuri si implementarea planurilor.