Iata care sunt motivele pentru care insala fiecare zodie in parte!

Zodiile insala pentru ca pot si vor. Asta sa va fie foarte clar. Nu aveti ce face daca cineva are un caracter slab si nu stie ce vrea de la viata sau vrea prea multe lucruri odata. Daca cineva este imatur emotional va poate insela si in timp ce se presupune ca sunteti cu ochii pe el, pentru ca isi da arama pe fata cand face planuri sa scape de voi sau sa va tine pe post de rezerva ori premiu de consolare.

Ce complimente sa le faci barbatilor, in functie de zodie

Ce complimente sa le faci barbatilor, in functie de zodie

Ne asteptam mereu ca partenerii nostri sa vina cu cate un buchet de flori sau sa ne surprinda cu orice alta mica atentie ori, de ce nu, sa ne laude eleganta. Te-ai gandit insa ca poti aduce un suflu nou relatiei tale daca ii faci un compliment, din cand i

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Toti Berbecii iubesc ideea de a fi fericiti cu o singura persoana. In marea majoritate a timpului ei se hranesc cu apropierea dintr-o relatie. Daca partenerul vostru este un Berbec trebuie sa fiti mereu pregatite de actiune, sa fiti puternice si pline de surprize. Asta pentru ca nativii acestei zodii se plictisesc repede, deci va trebui sa faceti niste schimbari din cand in cand la infatisarea voastra si la viata in doi.

Taur

Cei nascuti in zodia Taur sunt cei mai fideli iubiti ai zodiacului. La inceputul relatiei va trebui sa luptati un pic pentru a-i cuceri, dar dupa aceea vor fi trup si suflet numai ai vostri si nu veti mai putea scapa de ei nici daca veti vrea. Singurul motiv pentru care un Taur v-ar insela este daca ar banui ca aveti la randul vostru pe altcineva.

Gemeni

Gemenii stiu ce isi doresc. Daca sunteti linistite, neinduratoare si va plangeti des este deja o mare minune ca aveti un nativ din aceasta zodie alaturi. Ceea ce le trebuie acestora este o provocare continua, fie ca este de natura fizica, mentala sau emotionala. Un partener care ii stimuleaza sa dea tot ce au mai bun si care nu incearca sa poarte conversatii existentiale este tot ceea ce le trebuie iar daca reusiti sa purtati discutii usoare si totodata interesante ii veti uimi. Daca nu, este posibil sa caute in alta parte ceea ce au nevoie de fapt.

Rac

Daca ii veti lauda, sustine si incuraja mult puteti fi sigure ca Racii va vor deveni parteneri fideli pe viata. Nativii acestei zodii sunt cunoscuti ca fiind nesiguri pe fortele proprii si familisti convinsi. Niciodata nu v-ar trada increderea doar pentru a se distra ei singuri. Sunt foarte perspicace si isi vor da semaa imediat daca nu ii mai iubiti si in acele momente vor incepe sa isi caute pe altcineva. Puteti sa va pastrati iubitii multumiti doar amintindu-le uneori cat de mult tineti la ei, cat de importanti sunt pentru voi si de ce sunt atat de speciali.

17 cupluri toxice din zodiac. Nu vor fi niciodată fericite împreună

17 cupluri toxice din zodiac. Nu vor fi niciodată fericite împreună

Nu orice relație este făcută să dureze. Unele semne zodiacale se bucură de o compatibilitate mai mare, pe când altele nu se pot înțelege deloc. Unele pun foarte multă pasiune în relație la început, pentru ca mai apoi această pasiune să se transforme în ur

articol de știri Citeste mai mult