Iata care sunt motivele pentru care insala fiecare zodie in parte!

Zodiile insala pentru ca pot si vor. Asta sa va fie foarte clar. Nu aveti ce face daca cineva are un caracter slab si nu stie ce vrea de la viata sau vrea prea multe lucruri odata. Daca cineva este imatur emotional va poate insela si in timp ce se presupune ca sunteti cu ochii pe el, pentru ca isi da arama pe fata cand face planuri sa scape de voi sau sa va tine pe post de rezerva ori premiu de consolare.

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă,e posibil să

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Toti Berbecii iubesc ideea de a fi fericiti cu o singura persoana. In marea majoritate a timpului ei se hranesc cu apropierea dintr-o relatie. Daca partenerul vostru este un Berbec trebuie sa fiti mereu pregatite de actiune, sa fiti puternice si pline de surprize. Asta pentru ca nativii acestei zodii se plictisesc repede, deci va trebui sa faceti niste schimbari din cand in cand la infatisarea voastra si la viata in doi.

Taur

Cei nascuti in zodia Taur sunt cei mai fideli iubiti ai zodiacului. La inceputul relatiei va trebui sa luptati un pic pentru a-i cuceri, dar dupa aceea vor fi trup si suflet numai ai vostri si nu veti mai putea scapa de ei nici daca veti vrea. Singurul motiv pentru care un Taur v-ar insela este daca ar banui ca aveti la randul vostru pe altcineva.

Gemeni

Gemenii stiu ce isi doresc. Daca sunteti linistite, neinduratoare si va plangeti des este deja o mare minune ca aveti un nativ din aceasta zodie alaturi. Ceea ce le trebuie acestora este o provocare continua, fie ca este de natura fizica, mentala sau emotionala. Un partener care ii stimuleaza sa dea tot ce au mai bun si care nu incearca sa poarte conversatii existentiale este tot ceea ce le trebuie iar daca reusiti sa purtati discutii usoare si totodata interesante ii veti uimi. Daca nu, este posibil sa caute in alta parte ceea ce au nevoie de fapt.

Rac

Daca ii veti lauda, sustine si incuraja mult puteti fi sigure ca Racii va vor deveni parteneri fideli pe viata. Nativii acestei zodii sunt cunoscuti ca fiind nesiguri pe fortele proprii si familisti convinsi. Niciodata nu v-ar trada increderea doar pentru a se distra ei singuri. Sunt foarte perspicace si isi vor da semaa imediat daca nu ii mai iubiti si in acele momente vor incepe sa isi caute pe altcineva. Puteti sa va pastrati iubitii multumiti doar amintindu-le uneori cat de mult tineti la ei, cat de importanti sunt pentru voi si de ce sunt atat de speciali.

Cum iti rezolvi problemele in functie de zodie

Cum iti rezolvi problemele in functie de zodie

Pentru ca fiecare semn astrologic are un anumit tip de personalitate, nu este de mirare ca fiecare are propriul sistem de management al problemelor. Modul in care abordezi situatiile dificile din viata ta este influentat si de semnul care te guverneaza. D

articol de știri Citeste mai mult