Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

 Fiecare persoană în parte îşi doreşte să se simtă iubită în felul său. Uneori, poate nu ştii să îţi arăţi afecţiunea faţă de partener, motiv pentru care se poate simţi neglijat. Află care este cea mai bună cale spre inima sa şi cum trebuie să îl tratezi, în funcţie de zodie. 

Cum sa il manipulezi in functie de zodia lui

Cum sa il manipulezi in functie de zodia lui

Fiecare dintre noi are puncte slabe. Probabil ca pe cele ale partenerului tau le-ai descoperit in timp, mai ales daca aveti o relatie serioasa, care a trecut si prin bune si prin rele de-a lungul timpului. Daca esti, insa, la inceputul unei relatii condim

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Lasă-l să facă tot ce îi trece prin cap şi, dacă poţi, încearcă să i te alături. Aşa îi arăţi unui nativ Berbec că îl iubeşti cu adevărat. Spune-i exact ce simţi deoarece el mizează pe sinceritate şi spontaneitate. Nu îl încătuşa şi oferă-i libertatea de care are nevoie. 

Taur

Fii alături de el, indiferent de probleme! Dacă îl iubeşti sincer, nu încerca să îl schimbi, pentru că nu te va asculta. Încearcă să îi înţelegi personalitatea şi felul său de a fi, dar nu te cenzura atunci când ceva te nemulţumeşte. 

Gemeni

Fă ceva nou şi interesant în fiecare zi, căci nativul Gemeni adoră să înveţe lucruri noi şi să aibă parte de experienţe interesante. Încearcă să nu îl plictiseşti şi nu te supăra atunci când face o glumă nesărată. Face parte din felul lui de a fi.