Horoscopul lunii februarie 2019! Cum stai cu dragostea in luna iubirii, in functie de zodie

Februarie este luna romantismului. In aceasta luna, multe dintre zodii se vor bucura de clipe de neuitat alaturi de parteneri. Exista insa si cativa nativi pentru care lucrurile nu sunt chiar roz in aceasta perioada.

Baba Vanga, ultimele previziuni pentru femeile din zodiac, până în anul 2050

Baba Vanga, ultimele previziuni pentru femeile din zodiac, până în anul 2050

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a lăsat în urma sa numeroase profeţii, iar multe dintre ele nu fac referire la vreo Apocalipsă, ci la răsturnări de situaţii în vieţile private ale anumitor oameni. De-a lungul anilor, toate prezicerile clar

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecii singuri accepta orice invitatie in oras alaturi de prieteni, cu speranta de a-si gasi perechea potrivita. Cei care se afla deja intr-o relatie au mari sanse sa se casatoreasca sau sa afle vestea venirii pe lume a unui copil.

Taur


Taurii singuri isi doresc mai mult decat oricand sa isi gaseasca partenerul potrivit si sa se implice intr-o relatie de durata. Au sanse mari sa gaseasca persoana potrivita daca ies mai des din casa. Pentru cei implicati deja intr-o relatie se intrevad cereri in casatorie.

Gemeni


Pentru Gemeni, luna februarie vine cu provocari in viata de cuplu. Cei aflati intr-o relatie tind sa puna presiuni pe partener, ceea le poate provoca multe probleme, ducand chiar la desaprtire. Cei singuri isi doresc sa isi gaseasca marea dragoste, insa in ciuda eforturilor depuse nu au sanse sa o gaseasca luna aceasta.