Horoscopul lunii februarie 2019! Cum stai cu dragostea in luna iubirii, in functie de zodie

Februarie este luna romantismului. In aceasta luna, multe dintre zodii se vor bucura de clipe de neuitat alaturi de parteneri. Exista insa si cativa nativi pentru care lucrurile nu sunt chiar roz in aceasta perioada.

Fetele intunecate ale zodiilor: cine ar putea fi SEF in IAD si cine si-ar vinde si mama pentru un pumn de bani

Fetele intunecate ale zodiilor: cine ar putea fi SEF in IAD si cine si-ar vinde si mama pentru un pumn de bani

Cu toţii zâmbim aprobator când, în horoscop, suntem lăudaţi pentru generozitatea, sensibilitatea sau bunătatea noastră, însă nu multe „portrete” zodiacale descriu, cu o sinceritate critică aproape dureroasă, feţele ascunse ale nativilor, aşa cum o face o

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecii singuri accepta orice invitatie in oras alaturi de prieteni, cu speranta de a-si gasi perechea potrivita. Cei care se afla deja intr-o relatie au mari sanse sa se casatoreasca sau sa afle vestea venirii pe lume a unui copil.

Taur


Taurii singuri isi doresc mai mult decat oricand sa isi gaseasca partenerul potrivit si sa se implice intr-o relatie de durata. Au sanse mari sa gaseasca persoana potrivita daca ies mai des din casa. Pentru cei implicati deja intr-o relatie se intrevad cereri in casatorie.

Gemeni


Pentru Gemeni, luna februarie vine cu provocari in viata de cuplu. Cei aflati intr-o relatie tind sa puna presiuni pe partener, ceea le poate provoca multe probleme, ducand chiar la desaprtire. Cei singuri isi doresc sa isi gaseasca marea dragoste, insa in ciuda eforturilor depuse nu au sanse sa o gaseasca luna aceasta.