Fiecare zodie are anumite caracteristici, care o fac sa se distinga de celelalte!

Cea mai placuta parte din astrologie este sa inveti despre fiecare zodie in parte anumite lucruri. Oamenii tind sa tina minte mai mult lucrurile rele decat cele bune, asa se intampla si cu slabiciunile fiecarei zodii. Ele ies in evidenta mai usor. Fiecare zodie are anumite caracteristici, care o fac sa se distinga de celelalte asa cum fiecare om este special in felul sau. Unii reactioneaza intr-un fel la anumite situatii pe cand altii, pusi fata in fata cu aceeasi problema gasesc alte solutii.

SFATUL PE CARE FIECARE ZODIE TREBUIE SĂ ÎL AUDĂ PENTRU URMĂTOAREA PERIOADĂ

SFATUL PE CARE FIECARE ZODIE TREBUIE SĂ ÎL AUDĂ PENTRU URMĂTOAREA PERIOADĂ

Mai jos veți găsi câte un sfat pentru fiecare semn zodiacal pe care fiecare persoană trebuie să îl ia în considerare pentru următoarea perioadă.

articol de știri Citeste mai mult

Cele mai mari slabiciuni ale fiecarei zodii

Berbec – Se ataca usor

Berbecii duc lipsa de rabdare, se enerveaza usor si aduc in discutie argumente copilaresti, dar le trece repede. Ei retin sentimentul de furie insa uita motivele supararii si desi se lasa limitati de frica ei au totusi pusee de curaj actionand cu foarte mult entuziasm cand isi propun ceva.

Taur – Sunt fixisti

Celor nascuti in aceasta zodie le place stabilitatea si daca ii abati un pic de la drumul sau ideile lor nu mai stiu ce sa faca si se pierd usor. In schimb, Taurii se ataseaza rapid de cineva si acel cineva ajunge pana la a fi obiectul obsesiei lor, ceea ce demonstreaza cat pot fi de incapatanati si posesivi cand isi doresc ceva. La fel de persistenti sunt atunci cand isi pun in minte ceva si nu se abat de la planul stabilit pana nu isi realizeaza obiectivul, ceea ce demonstreaza pe de-o parte ca sunt persoane pe care te poti baza daca ai nevoie de ceva si pe de alta parte ca au un simt practic dezvoltat.

Gemeni – Au argumente la orice

Gemenilor le place sa se certe cu oricine pentru ceva in care ei cred, dar se cred atotstiutori. Aceasta parere foarte buna despre sine este amplificata de faptul ca fiind curiosi din nastere afla multe lucruri pe care tin sa le impartaseasca cu restul lumii. Daca sunt provocati pot deveni rapid foarte antipatici, in sensul ca vor intotdeauna sa aiba dreptate si o iau ca pe un atac la persoana daca cineva nu este de acord cu parerille lor. Risca astfel sa isi imparta energia in prea multe locuri deodata si sa se enerveze mai rapid decat ar fi cazul din pricina unor lucruri nesemnificative pana la urma. Ei au insa darul de a se adapta foarte repede situatiei si chiar a se atasa de persoanele cu care la un moment dat au avut dispute.

Rac – Delasarea la putere

La ce se pricep cel mai bine Racii este cu siguranta tergiversarea. In mare parte se ghideaza dupa principiu „ce poti face azi lasa pe maine ca poate se rezolva de la sine” si sunt in stare sa amane mult si bine un lucru pe care nu vor sa-l faca apucandu-se da fapt de orice altceva. In schimb, daca cineva le atrage atentia devin brusc constienti ca trebuie sa isi prioritizeze sarcinile si se dovedesc a fi foarte receptivi si tenace. Unul dintre defectele lor este ca se agata prea mult de trecut, dar macar daca in acel trecut este cineva la care ei tin cu adevarat sunt in stare sa-l apere, sa-l ajute pana in panzele albe si sa manipuleze pe oricine pentru binele lor.

Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta

Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta

Zodia în care ne-am născut ne influențează personalitatea, iar acest lucru este valabil și atunci când ne despărțim de cineva. IATĂ CE SPUNE DESPRE TINE ZODIA TA:

articol de știri Citeste mai mult