Horoscopul Vieții de Apoi: ce te așteaptă după moarte

Indiferent de credințele noastre, ne place să considerăm că moartea nu e capătul drumului , ci un nou început. Nu te teme, însă, azi nu vom discuta despre orientarea religioasă și nici nu vom aborda concepte filosofice dificile, ci te provocăm să privești lucrurile dintr-o manieră mult mai relaxată și să te distrezi!

Cea mai vizibilă calitate a zodiilor. Pentru ce te apreciază prietenii!

Cea mai vizibilă calitate a zodiilor. Pentru ce te apreciază prietenii!

Descoperă care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca să ştii de ce te admiră prietenii şi cunoscuţii tăi. Învaţă să pui această calitate definitorie în valoare!

articol de știri Citeste mai mult

Cu alte cuvinte, amuză-te alături de noi, aflând ce te așteaptă după moarte și cum va arăta Viața ta de Apoi!

Ce vei face în Viața de Apoi, în funcție de zodie
Viața de Apoi poate fi o incertitudine, dar distracția rândurilor de mai jos, nu!

Berbec

Cu încăpățânarea ta proverbială și agresivitatea care te caracterizează, nu e de mirare că ai cam păcătuit în timpul vieții, așa că  locul printre îngerași îți este interzis. Cu toate acestea, nu te lași și refuzi să fii aruncată în genunile infernului; prin urmare, vei rămâne pe dinafară, într-un fel de purgatoriu și, ca să îți treacă timpul mai ușor, te angajezi luntraș pentru sufletele care trec dincolo.

Taur

Apetitul tău culinar și gustul rafinat la mâncare și-au spus cuvântul, și, împreună cu lăcomia care le-a fost asociată, ți-au cam periclitat șansele la Rai. Cu toate acestea, talentele tale de Masterchef te salvează și primești ajutorul Divinității, care îți oferă șansa de a fi bucătar la mesele sale Sfinte. Partea bună e că ești în preajma mâncării tale iubite, partea rea e că nu ai voie să te atingi de ea.

De ce te îndrăgostești mereu de persoana nepotrivită, în funcție de zodia ta

De ce te îndrăgostești mereu de persoana nepotrivită, în funcție de zodia ta

Uneori chiar ne e scris să ne îndrăgostim de persoana nepotrivită, mai ales pentru o lecție pe care trebuie s-o învățăm. Dar ce se întâmplă atunci când mereu ajungem lângă cine nu trebuie?

articol de știri Citeste mai mult


Gemeni

O ființă sociabilă și vivace ca tine nu ar fi putut părăsi pământul cu toate distracțiile sale, așa că rămâi pe lângă noi, dar sub formă de fantomă! Situația ta nu se schimbă prea tare: vorbești la fel de mult și nimeni nu te ascultă, exact ca în timpul vieții. Mai mult, acum ai ocazia de a-ți bârfi toți prietenii și toți cunoscuții în deplină cunoștință de cauză, pentru că le știi toate secretele murdare!