Horoscopul Vieții de Apoi: ce te așteaptă după moarte

Indiferent de credințele noastre, ne place să considerăm că moartea nu e capătul drumului , ci un nou început. Nu te teme, însă, azi nu vom discuta despre orientarea religioasă și nici nu vom aborda concepte filosofice dificile, ci te provocăm să privești lucrurile dintr-o manieră mult mai relaxată și să te distrezi!

Ce banc ți se potrivește în funcție de zodie

Ce banc ți se potrivește în funcție de zodie

Fiecare are o altă preferință atunci când vine vorba de bancuri, iar în continuare vom prezenta câte un banc pentru fiecare zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Cu alte cuvinte, amuză-te alături de noi, aflând ce te așteaptă după moarte și cum va arăta Viața ta de Apoi!

Ce vei face în Viața de Apoi, în funcție de zodie
Viața de Apoi poate fi o incertitudine, dar distracția rândurilor de mai jos, nu!

Berbec

Cu încăpățânarea ta proverbială și agresivitatea care te caracterizează, nu e de mirare că ai cam păcătuit în timpul vieții, așa că  locul printre îngerași îți este interzis. Cu toate acestea, nu te lași și refuzi să fii aruncată în genunile infernului; prin urmare, vei rămâne pe dinafară, într-un fel de purgatoriu și, ca să îți treacă timpul mai ușor, te angajezi luntraș pentru sufletele care trec dincolo.

Taur

Apetitul tău culinar și gustul rafinat la mâncare și-au spus cuvântul, și, împreună cu lăcomia care le-a fost asociată, ți-au cam periclitat șansele la Rai. Cu toate acestea, talentele tale de Masterchef te salvează și primești ajutorul Divinității, care îți oferă șansa de a fi bucătar la mesele sale Sfinte. Partea bună e că ești în preajma mâncării tale iubite, partea rea e că nu ai voie să te atingi de ea.

Cum să iubești fiecare zodie – Ce își doresc cel mai mult zodiile de la o relație amoroasă

Cum să iubești fiecare zodie – Ce își doresc cel mai mult zodiile de la o relație amoroasă

Dacă ești implicată într-o relație de mai mult timp atunci știi cât este de dificil să păstrezi pasiunea din cuplu. Nu contează ce semn zodiacal este iubitul tău, toți au așteptări unice de la o relație.

articol de știri Citeste mai mult


Gemeni

O ființă sociabilă și vivace ca tine nu ar fi putut părăsi pământul cu toate distracțiile sale, așa că rămâi pe lângă noi, dar sub formă de fantomă! Situația ta nu se schimbă prea tare: vorbești la fel de mult și nimeni nu te ascultă, exact ca în timpul vieții. Mai mult, acum ai ocazia de a-ți bârfi toți prietenii și toți cunoscuții în deplină cunoștință de cauză, pentru că le știi toate secretele murdare!