Horoscopul Vieții de Apoi: ce te așteaptă după moarte

Indiferent de credințele noastre, ne place să considerăm că moartea nu e capătul drumului , ci un nou început. Nu te teme, însă, azi nu vom discuta despre orientarea religioasă și nici nu vom aborda concepte filosofice dificile, ci te provocăm să privești lucrurile dintr-o manieră mult mai relaxată și să te distrezi!

Horoscop: ce spune semnul tău ZODIACAL despre felul în care privești VIAȚA

Horoscop: ce spune semnul tău ZODIACAL despre felul în care privești VIAȚA

Semnul zodiacal în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta, despre gândurile tale și despre felul în care privrești, în general, viața. Mentalitatea fiecărui semn zodiacal variză, desigur, întrucât fiecare dintre cele douăsprezece sem

articol de știri Citeste mai mult

Cu alte cuvinte, amuză-te alături de noi, aflând ce te așteaptă după moarte și cum va arăta Viața ta de Apoi!

Ce vei face în Viața de Apoi, în funcție de zodie
Viața de Apoi poate fi o incertitudine, dar distracția rândurilor de mai jos, nu!

Berbec

Cu încăpățânarea ta proverbială și agresivitatea care te caracterizează, nu e de mirare că ai cam păcătuit în timpul vieții, așa că  locul printre îngerași îți este interzis. Cu toate acestea, nu te lași și refuzi să fii aruncată în genunile infernului; prin urmare, vei rămâne pe dinafară, într-un fel de purgatoriu și, ca să îți treacă timpul mai ușor, te angajezi luntraș pentru sufletele care trec dincolo.

Taur

Apetitul tău culinar și gustul rafinat la mâncare și-au spus cuvântul, și, împreună cu lăcomia care le-a fost asociată, ți-au cam periclitat șansele la Rai. Cu toate acestea, talentele tale de Masterchef te salvează și primești ajutorul Divinității, care îți oferă șansa de a fi bucătar la mesele sale Sfinte. Partea bună e că ești în preajma mâncării tale iubite, partea rea e că nu ai voie să te atingi de ea.

De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

Despărţirea de partener este un moment neplăcut, prin care o femeie trebuie să treacă. Fie că suferă sau depăşeşte evenimentul cu uşurinţă, nu îl va putea evita. Fiecare reacţionează diferit, lucru absolut firesc, dar asta nu înseamnă că este plăcut. Uneo

articol de știri Citeste mai mult


Gemeni

O ființă sociabilă și vivace ca tine nu ar fi putut părăsi pământul cu toate distracțiile sale, așa că rămâi pe lângă noi, dar sub formă de fantomă! Situația ta nu se schimbă prea tare: vorbești la fel de mult și nimeni nu te ascultă, exact ca în timpul vieții. Mai mult, acum ai ocazia de a-ți bârfi toți prietenii și toți cunoscuții în deplină cunoștință de cauză, pentru că le știi toate secretele murdare!