Horoscopul viselor: ce visezi, in functie de zodie

In viata avem tot felul de predispozitii si sanse, multe dintre ele influentate de zodii. Nici noaptea, in somn, nu suntem scutiti de aceste tendinte, ceea ce inseamna ca fiecare zodie are anumite tipuri de vise, in functie de personalitate, griji si interese. 

Proverbul zodiei tale! Afla vorbele intelepte care ti-ar putea fi predestinate!

Proverbul zodiei tale! Afla vorbele intelepte care ti-ar putea fi predestinate!

In functie de caracteristicile fiecarei zodii, acestora li se poate atribui cate un proverb care sa concentreze trasaturile de caracter si cele temperamentale in doar cateva cuvinte. Stim deja ca fiecare zodie are caracteristicile ei si ca acestea ne a

articol de știri Citeste mai mult

Horoscopul viselor 


Berbec

nativii din aceasta zodie de foc au o imaginatie deosebit de bogata, ceea ce inseamna ca si atunci cand dorm aceasta este pusa in functiune. Creativitatea lor ii determina sa aiba vise cat se poate de bizare, cu niste scenarii absolut suprarealiste. Adesea, insa, Berbecii vor avea vise lucide, adica acelea in care isi dau seama ca viseaza si in care pot sa controleze totul. Aceasta se intampla si pentru ca nativii au o dorinta apriga de a controla totul in cele mai mici amanunte, chiar si somnul. 

Taur

persoanele nascute in aceasta zodie au uneori o fire obsesiva. In momentul cand li se pune pata pe ceva, ei se vor gandi intens la acelasi lucru, iar si iar. Din acest motiv, ei au cel mai adesea vise recurente, cu teme care se tot repeta. Taurii nu au o creativitate iesita din comun, asa ca in general vor visa situatii si persoane din viata de zi cu zi, cu care au de-a face adesea. Din fericire, asta inseamna si ca nu prea au cosmaruri si ca au un somn linistit in general. 

Gemeni

avand in vedere ca oamenii nascuti in zodia aceasta de aer sunt foarte creativi si originali, avand o minte mereu deschisa spre nou, ei vor avea vise stranii, pline de actiune plasata in scenarii interesante. Partea buna este ca Gemenii sunt oameni foarte optimisti, asa ca aproape toate visele lor sunt pozitive, placute si pline de surprize. Nu de putine ori, Gemenii se trezesc dimineata si regreta ca nu au mai ramas in minunatul vis care tocmai se desfasura.