Iubirea care nu este reciprocă întotdeauna provoacă suferință. Din punct de vedere psihologic, femeile uneori suferă mai intens din iubire decât bărbații.

Pentru a evita acest lucru este recomandat să știi inițial care este cheia spre inima bărbatului îndrăgit.

Ce isi doresc zodiile de Craciun: cadouri in functie de zodie

Ce isi doresc zodiile de Craciun: cadouri in functie de zodie

Atunci cand trebuie sa cumperi daruri cu diverse ocazii, parca toata inspiratia se duce pe apa sambetei, nu-i asa? Iti propunem sa incerci sa alegi cadourile in functie de zodie, pentru ca sunt sanse mari sa nimeresti gusturile celorlalti la fix!

articol de știri Citeste mai mult

Berbecul

Dacă un berbec își pune un scop, el neapărat îl va realiza. După natură, ei sunt niște cuceritori și preferă ca totul să fie după propria dorință. În schimb, partenera lor trebuie să aibă un caracter foarte flexibil. Sarcina ei este să îi demonstreze iubitului că el domină în relație și că ea este cea care îl inspiră la anumite acțiuni. Pentru a cuceri inima unui berbec, trebuie să te arăți vulnerabilă, uneori neputincioasă.

Taurul

Taurii au tendința să își petreacă toată viața cu o singură femeie. Însă ei pot deveni extrem de irascibili și își schimbă atitudinea față de femeia iubită dacă aceasta nu respectă armonia în casă. Dacă vrei să legi o relație mai puternică cu acest semn zodiacal atunci trebuie, în calitate de soție sau iubită, să te ocupi de casă și să nu o neglijezi. Este recomandat să te arăți practică, calmă și să demonstrezi preferință pentru lucrurile simple.

Gemenii

Gemenii evită să interacționeze cu oamenii serioși și egocentrici, ei apreciază simplitatea.  Dacă vrei să cucerești inima acestei zodii, trebuie să fii întotdeauna zâmbăreață și veselă. Câteodată, Gemenii născocesc niște idei neobișnuite, iar tu vei fi partenera perfectă dacă îl vei susține. Cel mai important este să nu uiți că Gemenii țin la libertatea lor, de aceea oferă-i partenerului momente de singurătate și nu încerca să îl constrângi.