Iata ce ai fost intr-o viata anterioara in functie de semnul zodiacal!

Ai experimentat vreodata senzatii ciudate atunci cand ai vizitat un oras nou sau cand ai intalnit o persoana? Daca te-ai simtit ca si cum ai mai fi vazut vreodata locurile sau persoanele respective, ai motive sa crezi in reincarnare, in experiente anterioare care se fac simtite intr-un fel sau altul si in prezent. Cum altfel poti explica faptul ca te pricepi la o activitate pe care nu ai mai incercat-o vreodata sau ca ai invatat o limba straina foarte repede? Acestea sunt doar unele dintre senzatiile pe care le simti de-a lungul vietii.

HOROSCOP: Cele mai bune calitati pentru fiecare zodie in parte

HOROSCOP: Cele mai bune calitati pentru fiecare zodie in parte

Ti s-a parut mereu ca ai ceva in plus fata de colegul tau de munca? Esti mai energica decat altii, sau pur si simplu te simti diferita? Astrele iti dau raspunsul la toate intrebarile tale.

articol de știri Citeste mai mult

Exploreaza aceste impresii misterioase si afla ce ai fost intr-o viata anterioara tinand cont de interpretarile astrologilor antici.

Zodia Berbec si vietile anterioare


Femeile nascute in zodia Berbec sunt caracterizate de ambitie, de dorinta de succes in tot ceea ce fac si de corectitudine. Astfel de trasaturi sunt lucruri care demonstreaza ce fel de persoana ai fost intr-o viata anterioara si ce profesie ai avut. Totul indica faptul ca ai facut compromisuri mari, ca ti-ai sacrificat viata personala in favoarea celei profesionale. Ai detinut o functie importanta, care are legatura cu ordinea si disciplina, cum ar fi politist, judecator, magistrat sau ai lucrat in armata.

Taurul intr-o viata din trecut

Taurii sunt persoane muncitoare, insa au o obsesie legata de siguranta materiala, chiar daca unii dintre ei nu au motive de ingrijorare. Astrele iti dezvaluie ce ai fost intr-o viata anterioara in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut si de trasaturile pe care le ai in prezent. Fie ai ocupat o functie de succes, care te-a tinut aproape de bani si investitii, fie ai incercat din rasputeri sa-ti gasesti norocul in tot felul de afaceri dubioase sau in jocuri si pariuri.

Reincarnarea in functie de zodia Gemeni


Nativele acestui semn zodiacal sunt bune comunicatoare si au un spirit aparte, usor neinteles uneori. Intr-o viata anterioara cu siguranta ai fost o persoana care a incercat sa fie cat mai bine documentata, ai cercetat si te-ai implicat in mai multe domenii. Poate ai fost un cercetator, un scriitor, un profesor de stiinte sau un filosof retras.

Tu actionezi dupa ce iti spune mintea sau inima? Zodia ta iti da raspunsul! Pe care asculti mai intai, in functie de zodie