Rac – lecția iertării

Foarte sentimental, Racul iubește mult și suferă pe măsură. Un astfel de suflet sensibil intră în viața ta ca să te învețe despre vulnerabilitate, empatie și iertare. Vei afla de la el că familia e mai importantă decât profesia, că sentimentele cântăresc mai mult decât rațiunea sau ambiția și că, deși cu toții greșim, dacă suntem iubiți cu adevărat, vom primi sau vom oferi o nouă șansă.

Leu – lecția curajului

Dacă nu-ți găsești rostul și te complaci într-o situție care te nemulțumește, de la un Leu vei învăța să lupți pentru tine, să dai totul ca să obții ce-ți dorești, indiferent că e vorba de un loc într-un autobuz aglomerat sau de locul 1 într-o compeție dificilă. Universul a trimis un Leu în viața ta pentru că ai nevoie de motivație și de încurajări. Învață de la el să nu te sperii de orice obstacol.

Cei mai răi iubiţi din zodiac

Cei mai răi iubiţi din zodiac

O relaţie are atât părţi pozitive, cât şi părți negative. Nu există om care să nu aibă și o latură egoistă, dar dacă această trăsătură vine la pachet cu manipularea, lucrurile iau o întorsătură neplăcută.

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară – lecția responsabilității

Dacă ești dezorganizată, dezorientată, mereu cu capul în nori, ai nevoie de o Fecioară ca să te ajute să-ți pui ordine în viață, în gânduri, în lucruri. Exigentă și pretențioasă, te va obliga să devii cea mai bună versiune a ta. De la ea înveți să-ți respecți prioritățile și să fii responsabilă, să-ți faci planuri și economii. E timpul să ai mai multă grijă de tine și să te valorizezi.