Balanța – lecția păcii

Se spune despre Balanța că este cea mai sociabilă, comunicativă și echilibrată zodie. O prietenă bună de care ai nevoie în viața ta indiferent de semnul tău zodiacal. Dacă o întâlnești, ai de învățat de la ea despre fair-play, diplomație, ajutor necondiționat și găsirea liniștii interioare fără de care nu poți fi deschisă, calmă și zâmbitoare în relația cu ceilalți.

Scorpion – lecția pasiunii

Scorpionul este o zodie hotărâtă, sigură pe ea, care nu cedează cu una, cu două. Prezența lui în viața ta e un imbold de a accepta provocări, de a munci mai mult, de a te implica până la ultima picătură de energie, de a pune suflet în tot ceea ce faci, indiferent că e vorba de profesie sau de viață personală. Vei învăța de la Scorpion că doar lucrurile făcute cu efort și pasiune îți aduc satisfacții reale.

CEA MAI IMPORTANTĂ LECȚIE PE CARE O VEI ÎNVĂȚA ÎN 2019 ÎN FUNCȚIE DE ZODIA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

CEA MAI IMPORTANTĂ LECȚIE PE CARE O VEI ÎNVĂȚA ÎN 2019 ÎN FUNCȚIE DE ZODIA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Anul 2019 este un an al schimbărilor pentru toate zodiile. Ieșim din zona de confort, descoperim cine suntem cu adevărat și care este drumul pe care trebuie să mergem astfel încât să găsim fericirea și liniștea de care avem nevoie.

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător – lecția optimismului

Această zodie știe mai bine ca oricine să se bucure de viață. Și ce dacă ai avut o zi proastă sau o bătălie pierdută?! De la Săgetător înveți să te ridici de jos cu zâmbetul pe buze și să pornești într-o nouă aventură, fiindcă e mai important drumul decât rezultatul. Dacă un lucru îți place, dacă te incită, dacă te face fericită, nu spune nu, fiindcă nu trăiești o veșnicie și oportunitățile nu se repetă.