Capricorn – lecția maturității

E tentant să fii mereu Zen și lipsit de griji, dar nu poți să copilărești la infinit. Dacă te regăsești în situația asta, ai nevoie de un Capricorn în viața ta. Model de ambiție, răbdare, seriozitate și organizare, o motivație ca a lui te poate ajuta să muți și munții. E drept că uneori nu-i mai rămâne deloc timp liber, că poate fi considerat prea exigent sau singuratic, însă și succesul este pe măsură.

Vărsător – lecția perspicacității

Vărsătorul e o zodie care nu se încadrează în tipare. Îi place să fie original, să facă lucrurile diferit și poți învăța de la el, în primul rând, să nu-ți fie teamă să experimentezi. Dacă viața ta e tristă sau plictisitoare, dacă îți faci prea multe griji pentru ce a fost sau ce va fi, urmează modelul Vărsătorului și lăsă destinul să te surprindă. Ce dacă nu deții controlul? Poate nu cazi, ci înveți să zbori...

Cum îți dai seama ce zodie este o persoană?

Cum îți dai seama ce zodie este o persoană?

Ai ghicit cuiva în ce zodie se află? Poți să faci acest lucru dacă ești atent la detalii.

articol de știri Citeste mai mult

Pești – lecția iubirii

De multe ori, noi oamenii suntem prea ocupați să muncim, să câștigăm, să economisim și uitam ce e mai important: să iubim. Dacă ai aproape un reprezentant al zodiei Pești, uită-te bine la el și învață că e bine să fii relaxat, să-ți dai voie să speri, să visezi cu ochii deschiși și să iubești din tot sufletul, fără să calculezi nimic. Nu uita să te bucuri de viață și de oamenii de lângă tine!

sursa: