Lecții de la astre pe care trebuie să le învețe zodiile

Fiecare zodie în parte are defecte, pe care trebuie să le corecteze, pentru a fi pe deplin fericită. Un avantaj al nativelor îl reprezintă faptul că astrele știu să atragă atenția asupra acestora și să acorde mici sfaturi, pe care zodiile trebuie să le urmeze dacă vor să aibă o viață liniștită și împlinitoare.

Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

Născută cu primii oameni de pe Pământ, prietenia pare un angajament simplu, ce se leagă aşa de repede şi de spontan între persoane de acelaşi gen sau de gen diferit. Doar pare... Comportamentul de cooperare şi de susţinere implică, la rândul său, cunoa

articol de știri Citeste mai mult

Astfel, dacă te simți cu musca pe căciulă din cauza unui defect, citește ce sfaturi îți oferă astrele cu privire la acesta.

Berbec

Încăpățânarea de care dai dovadă te face ca uneori să nu atingi succesul pe care ți-l dorești, deoarece nu asculți de sfaturile celor din jur. Astrele îți propun să mai dai ascultare și celor dragi, deoarece aceștia întotdeaună te îndrumă spre bine.

Taur

Te plângi constant de kilogramele tale în plus, însă nu ridici un deget măcar, pentru a le elimina. Astrele te sfătuiesc să uiți de lene și să-ți cauți ambiția, pentru a porni pe un nou drum marcat de kilograme lipsă. Acest lucru îți va aduce fericirea după care tânjești de ceva timp.

Gemeni

Ai observat faptul că lumea nu prea îți acordă încredere, dar niciodată nu ți-ai pus întrebare “De ce? “. Astrele vin în ajutorul tău și îți oferă răspunsul: ești extrem de schimbătoare și cu două fețe, fapt ce-i îndepărtează pe cei dragi de lângă tine. Nimeni nu-ți va împărtăși cele mai intime secrete, dacă nu te oprești să fii bârfitoare și mincinoasă.

Cât te poate iubi un bărbat în funcție de zodie

Cât te poate iubi un bărbat în funcție de zodie

Semnul zodiacal în care ne-am născut spune foarte multe lucruri despre noi. Indiciile din stele și planete sunt un bun prevestitor al destinului nostru. Sănătatea, banii, fericirea, chiar și dragostea, toate sunt scrise în stele. Astăzi îți propunem să de

articol de știri Citeste mai mult