Buddha este titlul dat unei persoane care a atins iluminarea și s-a trezit din ignoranță. Vezi ce lecții pot învăța zodiile de la un astfel de lider spiritual.

Berbec – Este ok să faci pași mărunți!


Ești impulsivă, de aceea este important să înveți să ai răbdare și să îți ții în frâu pornirile. Nu trebuie să ai succes peste noapte, dar dacă ești constantă și dacă știi ce vrei, vei reuși!

Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite într-o relaţie

Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite într-o relaţie

O relaţie este mereu o provocare pentru fiecare dintre noi. Implică trăiri, emoţii, răni nevindecate, lacrimi, bucurie. Cu o educaţie diferită, cu experienţe variate şi cu anumite caracteristici, oamenii se manifestă într-un anumit fel în contextul în car

articol de știri Citeste mai mult

Taur – Gândurile se transformă în realitate!


Trebuie să înveți că ai o putere extraordinară, iar dacă îți dorești ceva, vei obține. Tot ce transmiți Universului se va întoarce la tine, așa că încearcă să îți dai seama mai repede ce vrei și treci la fapte.

Gemeni – Iartă!


Furia și ura nu fac decât să te împovăreze! Când vei renunța la aceste sentimente și vei învăța să ierți, vei fi cu adevărat liberă.

Rac – Acțiunile tale contează


Oricât de multe cuvinte înțelepte ai citit, oricâte rugi ai spune, nu au nicio valoare dacă nu acționezi potrivit lor. Învață să îți asumi responsabilitatea și să îți iei viața în mâini, fără să aștepți forțe divine să îți dea ce vrei. „Nu cred într-o soartă care dă năvală peste oameni, indiferent de acțiunile lor. Cred, însă, în acea soartă care dă peste ei dacă nu acționează”, spune Buddha!