Limbajul trupului in functie de zodie

Unii gesticuleaza mult, altii isi dezvaluie starea de spirit doar cu o miscare fina de spranceana. Limbajul trupului este o continuare si o completare a limbajului, care coloreaza, explica si sustine comunicarea. Limbajul trupului si gesturile pot transmite mai mult decat o fac cuvinte, iar uneori pot comunica stari si mesaje, fara ajutorul cuvintelor.

Citate despre dragoste care ți se potrivesc în funcție de zodie

Citate despre dragoste care ți se potrivesc în funcție de zodie

Fiecare persoană are o personalitate aparte, tocmai de aceea suntem atât de diferiți unii de ceilalți. Felul în care ne raportăm la iubire este, de asemenea, distinct. Află în următorul articol ce citat de dragoste ți se potrivește în funcție de zodia pe

articol de știri Citeste mai mult

Dar mai exista ceva! Daca atunci cand vorbesti poti sa minti, gestica si limbajul truplui este mult mai greu de falsificat asa ca este si mult mai sincer. Iata cateva gesturi care definesc fiecare zodie in parte si care sunt o veritabila amprenta pentru fiecare nativ.

Berbec


Cand vorbeste (de obicei, repede si mult), te priveste in ochi si chiar te sageteaza cu privirea cand vrea sa-ti comunice ca nu-i convine ceva. Are o figura extrem de expresiva, pe care-i citesti imediat starea de spirit. Comportamentul lui este deseori repezit, cu gesturi largi, teatrale. Limbajul trupului este un mod de comunicare.

Taur


Nu gesticuleaza mult, dar ochii incep sa le sclipeasca cand le e foame. Iti dai cu usurinta seama ca un Taur este flamand, parca emana aceasta senzatie prin fiecare por. Femeile, de obicei cu sanii mari, se folosesc de acest atu: merg semete si cu pieptul inainte si incearca sa intimideze cu ajutorul lui.

Gemeni


Geamanul nu sta locului niciodata, este argint-viu – daca-l tintuiesti prea mult pe un scaun, in scurt timp, incepe sa bataie din maini si din picioare. E genul care bate ritmul cu talpa cand asculta muzica si da mereu din cap, a aprobare sau dezaprobare, in timpul unei conversatii. pentru acesti nativi limbajul trupului este un mod important de comunicare.

Ce tip de personalitate ai in functie de zodie. Trasaturile fundamentale care caracterizeaza fiecare zodie in parte

Ce tip de personalitate ai in functie de zodie. Trasaturile fundamentale care caracterizeaza fiecare zodie in parte

Iata care sunt principalele trasaturi de caracter ale semnelor zodiacale.

articol de știri Citeste mai mult