Limbajul trupului in functie de zodie

Unii gesticuleaza mult, altii isi dezvaluie starea de spirit doar cu o miscare fina de spranceana. Limbajul trupului este o continuare si o completare a limbajului, care coloreaza, explica si sustine comunicarea. Limbajul trupului si gesturile pot transmite mai mult decat o fac cuvinte, iar uneori pot comunica stari si mesaje, fara ajutorul cuvintelor.

Cum incepe o relatie in functie de zodia lui! Fii foarte atenta la aceste semne!

Cum incepe o relatie in functie de zodia lui! Fii foarte atenta la aceste semne!

Uite cum iti dai seama daca un barbat vrea sau nu sa inceapa o relatie cu tine.

articol de știri Citeste mai mult

Dar mai exista ceva! Daca atunci cand vorbesti poti sa minti, gestica si limbajul truplui este mult mai greu de falsificat asa ca este si mult mai sincer. Iata cateva gesturi care definesc fiecare zodie in parte si care sunt o veritabila amprenta pentru fiecare nativ.

Berbec


Cand vorbeste (de obicei, repede si mult), te priveste in ochi si chiar te sageteaza cu privirea cand vrea sa-ti comunice ca nu-i convine ceva. Are o figura extrem de expresiva, pe care-i citesti imediat starea de spirit. Comportamentul lui este deseori repezit, cu gesturi largi, teatrale. Limbajul trupului este un mod de comunicare.

Taur


Nu gesticuleaza mult, dar ochii incep sa le sclipeasca cand le e foame. Iti dai cu usurinta seama ca un Taur este flamand, parca emana aceasta senzatie prin fiecare por. Femeile, de obicei cu sanii mari, se folosesc de acest atu: merg semete si cu pieptul inainte si incearca sa intimideze cu ajutorul lui.

Gemeni


Geamanul nu sta locului niciodata, este argint-viu – daca-l tintuiesti prea mult pe un scaun, in scurt timp, incepe sa bataie din maini si din picioare. E genul care bate ritmul cu talpa cand asculta muzica si da mereu din cap, a aprobare sau dezaprobare, in timpul unei conversatii. pentru acesti nativi limbajul trupului este un mod important de comunicare.

Cea mai puternică DEPENDENŢĂ a ta, în funcţie de zodie. Cine îţi conduce, de fapt, viaţa?

Cea mai puternică DEPENDENŢĂ a ta, în funcţie de zodie. Cine îţi conduce, de fapt, viaţa?

Sunt oare unele zodii mai predispuse decât altele la vicii? Tentația de a abuza de alcool, țigări și alte lucruri depinde de mult mai mulți factori, însă unele zodii sunt mai înclinate să cadă în patima viciilor decât decât altele.

articol de știri Citeste mai mult