Lucruri mai putin stiute despre zodii

Află amanuntele pe care nativii celor 12 zodiile se străduiesc să le ascundă, pentru că acestea sunt detaliile pe care EI nu vor ca ceilalți să le știe. Aceste amănunte mai puțin știute sunt cele care îi caracterizează cel mai bine.

Blestemul ascuns al fiecărei zodii

Blestemul ascuns al fiecărei zodii

Toată lumea are secrete, iar zodiile ne pot ajuta și în acest caz să aflăm mai multe despre ce ar putea ascunde o persoană.

articol de știri Citeste mai mult

BERBEC


Zodia Berbecului este prima zodie din zodiacul european, începe din 21 martie și durează până în 20 aprilie. Este simbolul renașterii, al primăverii, al fertilității, forței și al puterii fără egal a naturii. Înflăcărarea, dinamismul, rapiditatea, voința și forța de caracter sunt trăsăturile nativilor din această zodie.

TAUR


Zodia Taurului începe din 21 aprilie și se încheie pe 21 mai și este a doua zodie în zodiacul european. Simbolul Taurului a fost venerat încă din antichitate, Taurul fiind semn de fertilitate și abundență.
Zodia Taurului este o zodie feminină de pământ, caracterizată prin stabilitate și guvernată de planeta  Venus.

GEMENI


Zodia Gemeni este a treia zodie în zodiacul european, începe din 22 mai și se termină în 21 iunie. Zodia Gemeni este o zodie masculină de aer, duală, orietată cpătre aspectele intelectuale, guvernată de Mercur