Manii, în funcţie de zodie

Se spune că fiecare om are unele fixaţii, influențate de semnul astral sub care s-a născut. Deprinderile bizare pot fi amuzante sau pot intriga – dar, în anumite situații, ajung chiar să fie periculoase. 

Cat de rai sunt barbatii, in functie de zodie

Cat de rai sunt barbatii, in functie de zodie

Desi se spune ca femeile sunt rele, barbatii au de multe ori tendinta sa fie mai malitiosi si mai ascunsi ca acestea din urma. Semnul zodiacal dicteaza apucaturile parsive si meschine ale barbatilor si denota care este fata rea a fiecaruia, in functie de

articol de știri Citeste mai mult

Berbec: o maniacă a vitezei


Eşti o persoană care ia decizii pe moment, fiind considerată impulsivă şi neatentă. Ai o fixaţie de care nu poţi scăpa nici dacă ai vrea, şi anume trăieşti cu senzaţia că lucrurile nu merg suficient de repede şi că nu îţi ajunge timpul pentru a le face pe toate. Această manie pe care o ai legată de grabă te va determina să te arunci cu capul înainte, astfel că vei ajunge să ignori riscurile şi pericolele la care te expui. 

Taur: vrei să controlezi totul din umbră


Eşti mereu preocupată de stabilitate şi siguranţă, motiv pentru care ai mania de a deveni foarte posesivă nu numai cu partenerul, ci şi în relaţiile sociale, dar şi faţă de obiecte. Vrei să controlezi totul din umbră, de teama de a nu pierde sau de a face schimbări. Poţi deveni o persoană periculoasă dacă îţi canalizezi forţa pe făgaşul fanatismului şi dezvolţi tot felul de obsesii. 

Gemeni: îți place să te joci cu mintea altora


În comparaţie cu toate celelalte semne zodiacale, tu eşti o persoană care nu se poate lăuda cu prea multe deprinderi bizare. Te adaptezi cu uşurinţă situaţiilor noi şi eşti un spirit liber şi comunicativ, aşa că nu te împiedici de tipare rigide. Totuşi, ai momente în care ţi se pune pata pe o anumită persoană pe care o placi şi faci tot posibilul ca şi ea să te placă la rândul ei. Din acest motiv, se poate spune că ai o fixaţie să impui celor din jur ideea de a fi interesaţi de persoana ta.