Îmblânzește-ți soacra în funcție de zodie!

Se-ntâmplă adesea să intri în conflict cu mama partenerului tău? Astrele îți vin în ajutor și-ți spun cum o poți îmblânzi în funcție de zodia în care este născută.

Calități surprinzătoare ale zodiilor și încă necunoscute ție

Calități surprinzătoare ale zodiilor și încă necunoscute ție

Dacă printre activitățile tale de dimineață se numără cu sfințenie citirea horoscopului, este clar că ești o fană a astrologiei. Probabil că încă din școala primară ai aflat care sunt trăsăturile atribuite zodiei tale și deja ți le-ai însușit, asumat și l

articol de știri Citeste mai mult

Soacra Berbec


Are tendința să se bage prea mult în viața ta de familie,însă de fiecare dată când o atenționezi,va avea o scuză bună. Ca să o îmbunezi,nu trebuie să o confrunți în mod direct,fiindcă o vei impulsiona și mai tare să se implice fără voia ta în relația cu fiul ei.


Soacra Taur


 
Este extrem de încăpățânată și de posesivă când vine vorba de fiul ei și vrea să dețină controlul în familie. Ca să o abați de la scopul ei principal,ai grijă să-i satisfaci pe deplin gusturile culinare și să locuiești cât mai departe de ea.


Soacra Gemeni


Este destul de detașata și nu empatizează cu ușurință,însă când vine în vizită roag-o să se ocupe de copii,în special de cei mari,pentru că este o fire creativă.