Metode de relaxare în funcţie de zodie

Toate semnele zodiacale au caracteristici mai mult sau mai puţin plăcute şi fiecare reacţionează diferit, atunci când vine vorba de stres. Capricioasă sau nu, cu noul zodiac vei putea afla care sunt acele mici secrete care-ţi uşurează viaţă şi-ţi readuc zâmbetul! Eşti pregătită?

Cât de serios este un bărbat într-o relație în funcție de zodie

Cât de serios este un bărbat într-o relație în funcție de zodie

Nimic nu îi sperie mai tare pe bărbați ca angajamentul. Acest cuvânt poate să fie o sursă de stres chiar de la primele întâlniri și le pot pune multe semne de întrebare în privința viitorului unei relații.

articol de știri Citeste mai mult

BERBEC

Berbecul rezistă destul de bine la tensiuni. Fiind hiperenergic,curajos şi optimist,nu oboseşte şi nu se teme de dificultăţi. Aleargă după provocări şi este mai eficient când evoluează sub presiune. Se poate spune că stresul este hrana acestor nativi.
Cum reacţionează la stres:În condiţii frustrante,nativul berbec poate avea accese de furie sau violenţă. Acestea îi cauzează de cele mai multe ori migrene,sinuzite,dureri de dinţi,inflamaţii sau infecţii,eventual hipertensiune sau accidente vasculare.
Cum se relaxează:Alcoolul,tutunul şi cafeaua nu-i priesc,ci îi accentuează dezechilibrul energetic. Pe de altă parte,sportul,gimnastica şi participarea la orice fel de concursuri sau competiţii au un efect pozitiv asupra lui.

TAUR

Destul de echilibrat,calm şi prevăzător,Taurul se enervează greu şi reuşeşte să ocolească de departe situaţiile stresante. Fiind un semn al posesiunilor şi al certitudinilor,două lucruri îl supără:privarea şi schimbările neprevăzute. Suporta greu perioadele de lipsuri materiale.
Cum reacţionează la stres:Face de obicei o fixaţie pe drama lui şi se închide în sine sau le repetă obsesiv celor apropiţi problemele care îl macină.
Cum se relaxează:Achiziţionarea unui obiect pe care şi-l doreşte mult îi risipeşte temerile. La fel,o iesire în parc sau la iarbă verde. Femeia taur răspunde bine la terapia cu uleiuri aromate,iar bărbatul la muzică.

GEMENI

Gemenii au nevoie de stimuli şi răspund bine la provocări,dar pe termen scurt. Un efort intelectual de lungă durată aduce riscul surmenajului. Fizic,sunt in continua miscare. Inclusiv în plan socio-afectiv,sunt născuţi să fie liberi,iar relaţiile sufocante şi singurătatea sunt un chin pentru ei.
Cum reacţionează la stres:Se foiesc,îşi rod unghiile,fumează peste măsură. Devin nerăbdători,rebeli,uşor iritabili,nesinceri,inconstanţi. Lasă totul baltă fără avertisment şi fără să le pese de consecinţe.
Cum se relaxează:E bine să-şi acorde scurte pauze "tehnice". Le sunt de folos un somn zdravăn,o plimbare cu bicicleta,o partidă de ping-pong,o întâlnire cu prietenii,suplimentele de magneziu şi lecitina.