Minciunile bărbaților în funcție de zodie

O minciună nevinovată este permisă din când în când, dar dacă aceasta ia amploare, deja nu mai este în regulă. De aceea, e bine să știi la ce te poți aștepta de la bărbatul de lângă tine. Zodia lui îți poate da indicii cu privire la minciunile pe care ți le poate spune.

Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Dacă e scris în stele, atunci înseamnă că trebuie să se întâmple și el să fie alesul. Află ce spune astrologia despre compatibilitatea perfectă, când vine vorba de partenerul perfect.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Bărbatul  Berbec  este foarte lăudăros,motiv pentru care atunci când îți va povesti despre o zi de muncă sau despre activitățile sale intelectuale,va tinde să își îmbogățească discursul cu SF-uri. Aceste minciuni pot fi nevinovate,dar dacă sunt repetate imaginea lui va fi știrbită pentru că nimeni nu îl va mai crede.

Taur

Bărbatul Taur este un bărbat iubitor și foarte drăgăstos,de aceea niciodată nu îți va spune că nu arăți bine sau că o rochie nu te avantajează,chiar dacă în sinea lui nu crede asta. Îți va face foarte multe complimente.Pentru el ești perfectă așa cum ești.

Gemeni

Bărbatului Gemeni îi place să înflorească. Nu prea poți să-ți dai seama când minte și când spune adevărul. Atunci când este prins cu mâța-n sac va folosi o altă minciuni ca să se scoată. Nu va recunoaște minciuna spusă sub nicio formă.