Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Cele mai multe dintre noi ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, suntem obligate de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătățim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Iată ce minciuni spun femeile în funcție de zodie.

Cum își găsesc zodiile echilibrul interior. De ce suferă și cum pot fi fericite!

Cum își găsesc zodiile echilibrul interior. De ce suferă și cum pot fi fericite!

Echilibrul interior este acea stare de liniște și de pace interioară, de dragoste și de împăcare cu tine însăți. Cu toții încercăm să atingem armonia și să fim mai fericiți, să fim mulțumiți cu noi înșine. În funcție de zodia noastră, iată care sunt probl

articol de știri Citeste mai mult

În caz că nu știai,fecioara ocupă detașat primul loc în topul femeilor care mint,fiind maestră în minciuni. La polul opus,nativa din vărsător este cea mai timidă când vine vorba de povești. „Nici nu te-am văzut!“,„Nu am primit e-mailul tău!“ sau „Chiar acum lucrez la proiectul de care vorbești“ sunt minciunile preferate de femeile născute sub semnul scorpionului. După ce afli ce minciuni spun femeile în funcție de zodie,să ne spui dacă am avut dreptate și în cazul tău!

Berbec


La tine nu se poate vorbi despre ceva patologic sau compulsiv,dar nici tu nu te poți abține. Minți când te plictisește interlocutorul și presari dialogul cu „bine“,„e de înțeles“,„perfect de acord“,„sigur“. Acestea te ajută când vrei să pari că ești un bun ascultător.

Taur


Despre cele născute în această zodiese spune că mint cu zâmbetul pe buze. Au o față serioasă și continuă să inventeze,chiar dacă sunt conștiente că ceea ce spun e complet ridicol. De obicei,mint când vor ceva sau când au un interes. Fii circumspectă când auzi o nativă în taur că-ți spune „Nu te îngrijora,o să fie totul bine!“,„Ajung în cinci minute“ sau „Mulțumesc pentru cadou,îmi place mult“.

Gemeni


Supercalificate în acest domeniu,pe femeile născute sub protecția acestui semn astral este aproape imposibil să le prinzi cu minciuna. Poți să te uiți cât vrei în ochii lor,pentru că n-o să observi niciun spasm nervos și nicio geană nu le cade când mint.

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce unii bărbaţi te privesc cu multă pasiune şi se simt extrem de atraşi de tine? Calităţile seducătoare ale fiecărei femei, în funcţie de zodie, pot fi o explicaţie.

articol de știri Citeste mai mult

De obicei,le place să-ți spună ce vrei tu să auzi. Să zicem că ai o ținută nu tocmai potrivită,și știi asta,că rochia ta corai nu merge cu pantofii roz,dar ea,cea născută în gemeni,îți va spune cu zâmbetul pe buze și cu fața senină:„îți stă extraordinar! Ce combinație reușită!“.