Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Cele mai multe dintre noi ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, suntem obligate de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătățim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Iată ce minciuni spun femeile în funcție de zodie.

Ce defecte are fiecare zodie, dar le urăște la ceilalți!

Ce defecte are fiecare zodie, dar le urăște la ceilalți!

Fiecare om, într-un fel sau altul, judecă acțiunile celor din jur. Dar știai că defectele noastre sunt în strânsă legătură cu semnul zodiacal în care ne-am născut? Iată ce iubește fiecare zodie la ea, dar urăște la ceilalți.

articol de știri Citeste mai mult

În caz că nu știai,fecioara ocupă detașat primul loc în topul femeilor care mint,fiind maestră în minciuni. La polul opus,nativa din vărsător este cea mai timidă când vine vorba de povești. „Nici nu te-am văzut!“,„Nu am primit e-mailul tău!“ sau „Chiar acum lucrez la proiectul de care vorbești“ sunt minciunile preferate de femeile născute sub semnul scorpionului. După ce afli ce minciuni spun femeile în funcție de zodie,să ne spui dacă am avut dreptate și în cazul tău!

Berbec


La tine nu se poate vorbi despre ceva patologic sau compulsiv,dar nici tu nu te poți abține. Minți când te plictisește interlocutorul și presari dialogul cu „bine“,„e de înțeles“,„perfect de acord“,„sigur“. Acestea te ajută când vrei să pari că ești un bun ascultător.

Taur


Despre cele născute în această zodiese spune că mint cu zâmbetul pe buze. Au o față serioasă și continuă să inventeze,chiar dacă sunt conștiente că ceea ce spun e complet ridicol. De obicei,mint când vor ceva sau când au un interes. Fii circumspectă când auzi o nativă în taur că-ți spune „Nu te îngrijora,o să fie totul bine!“,„Ajung în cinci minute“ sau „Mulțumesc pentru cadou,îmi place mult“.

Gemeni


Supercalificate în acest domeniu,pe femeile născute sub protecția acestui semn astral este aproape imposibil să le prinzi cu minciuna. Poți să te uiți cât vrei în ochii lor,pentru că n-o să observi niciun spasm nervos și nicio geană nu le cade când mint.

Afla ce putere secreta ai, in functie de zodia ta

Afla ce putere secreta ai, in functie de zodia ta

In timp, incepem sa constientizam ca fiecare avem o putere ascunsa care ne ajuta si ne coordoneaza viata. Se pare ca aceasta putere este influentata de zodia din care facem parte. Atunci cand esti constient de super puterile tale, le poti transforma in ab

articol de știri Citeste mai mult

De obicei,le place să-ți spună ce vrei tu să auzi. Să zicem că ai o ținută nu tocmai potrivită,și știi asta,că rochia ta corai nu merge cu pantofii roz,dar ea,cea născută în gemeni,îți va spune cu zâmbetul pe buze și cu fața senină:„îți stă extraordinar! Ce combinație reușită!“.