Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Cele mai multe dintre noi ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, suntem obligate de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătățim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Iată ce minciuni spun femeile în funcție de zodie.

Cum sa intelegi barbatii, in functie de zodia lor

Cum sa intelegi barbatii, in functie de zodia lor

Pentru noi, barbatii sunt adesea un mister, iar gesturile lor par imposibil de inteles. Zodiile lor spun insa mai mult decat ne dam seama, asa ca, daca vrei sa stii ce trece prin capul unui Taur sau ce fel de femeie cauta un Leu, citeste in continuare:

articol de știri Citeste mai mult

În caz că nu știai,fecioara ocupă detașat primul loc în topul femeilor care mint,fiind maestră în minciuni. La polul opus,nativa din vărsător este cea mai timidă când vine vorba de povești. „Nici nu te-am văzut!“,„Nu am primit e-mailul tău!“ sau „Chiar acum lucrez la proiectul de care vorbești“ sunt minciunile preferate de femeile născute sub semnul scorpionului. După ce afli ce minciuni spun femeile în funcție de zodie,să ne spui dacă am avut dreptate și în cazul tău!

Berbec


La tine nu se poate vorbi despre ceva patologic sau compulsiv,dar nici tu nu te poți abține. Minți când te plictisește interlocutorul și presari dialogul cu „bine“,„e de înțeles“,„perfect de acord“,„sigur“. Acestea te ajută când vrei să pari că ești un bun ascultător.

Taur


Despre cele născute în această zodiese spune că mint cu zâmbetul pe buze. Au o față serioasă și continuă să inventeze,chiar dacă sunt conștiente că ceea ce spun e complet ridicol. De obicei,mint când vor ceva sau când au un interes. Fii circumspectă când auzi o nativă în taur că-ți spune „Nu te îngrijora,o să fie totul bine!“,„Ajung în cinci minute“ sau „Mulțumesc pentru cadou,îmi place mult“.

Gemeni


Supercalificate în acest domeniu,pe femeile născute sub protecția acestui semn astral este aproape imposibil să le prinzi cu minciuna. Poți să te uiți cât vrei în ochii lor,pentru că n-o să observi niciun spasm nervos și nicio geană nu le cade când mint.

Motivul pentru care eşti singură în funcţie de zodie

Motivul pentru care eşti singură în funcţie de zodie

Vrei să ştii de ce rămâi mereu singură şi nu ai prieteni şi nici iubit? Ei bine, dacă eşti o fire impulsivă şi spui multe la nervi, s-ar putea ca nimeni din jurul tău să nu îţi mai fie alături la bine şi la greu. Află cum stai la capitolul prietenie, în f

articol de știri Citeste mai mult

De obicei,le place să-ți spună ce vrei tu să auzi. Să zicem că ai o ținută nu tocmai potrivită,și știi asta,că rochia ta corai nu merge cu pantofii roz,dar ea,cea născută în gemeni,îți va spune cu zâmbetul pe buze și cu fața senină:„îți stă extraordinar! Ce combinație reușită!“.