Modul în care îşi arată recunoştinţa fiecare semn zodical

"Mulţumesc" este un cuvânt simplu pe care majoritatea persoanelor îl folosesc pentru a-şi exprima aprecierea. Cu toate acestea, există o categorie de oameni care îşi arată recunoştinţa prin fapte şi gesturi discrete, pe care nu mereu le vei interpreta corect. Zodia lor îţi poate dezvălui modul în care îşi arată recunoştinţa!
 

Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

Te-ai obisnuit deja sa citesti horoscopul european si iti stii semnul zodiacal. Afla insa ca printre obiceiurile romanesti vechi de milenii se afla si un zodiac vechi, folcloric. Iata ce semn esti potrivit lui si ce spun credintele poporului nostru despre

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Berbecul este încrezător şi mereu priveşte înainte.

Dorinţa lui de a te mulţumi sau de a-ţi arăta recunoştinţa este înnăscută. Mutând pe cineva pe o poziţie mai bună pe scara ierarhică sau faptul că îi dă cuiva alte responsabilităţi în ceea ce priveşte cariera este o modalitatea lui de a-şi arăta aprecierea. Berbecul ştie cum să facă pe cineva să se simtă important şi ştie cum să îi stimuleze potenţialul. Berbecul şi-ar dori să fie apreciat pentru că îi oferă o sarcină care să corespundă capacităţilor şi abilităţilor sale. 

Taur

Răbdarea Taurului este foarte puternică.

Afişarea recunoştinţei va veni sub forma opulenţei şi a urcării pe scară socială în viaţă. Să nu te suprindă faptul că te invită la petreceri sau te introduce în cercuri de oameni noi care te vor ajuta în carieră. Taurul îţi va mulţumi introducându-te oamenilor care îţi pot schimba viaţa în bine. Taurul se va axa mereu pe lucrurile fine din viaţă pentru a ţi le oferi drept un cadou de mulţumire. 

Astrologie: Top 4 zodii de o sinceritate debordanta. Pregateste-te sa auzi doar adevarul.

Astrologie: Top 4 zodii de o sinceritate debordanta. Pregateste-te sa auzi doar adevarul.

Totusi, unii sunt mai sinceri din fire, in vreme ce altii nu se sfiesc sa te minta cu zambetul pe buze. Iata de la care dintre cele 12 zodii sa te-astepti sa auzi adevarul si (aproape) numai adevarul!

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Gemenii se adaptează uşor vremurilor în care trăim, sunt curioşi şi gânditori înnăscuţi.

Gemenii nu îţi vor spune un simplu mulţumesc atunci când vor să îţi arate recunoştinţa, ei îţi vor oferi un gadget de ultima generaţie cu ajutorul căruia veţi comunica mai uşor. Ei nu trăiesc în trecut şi le place să fie practici. Se gândesc mereu la următorul gest pe care l-ar putea face în semn de mulţumire şi, cu siguranţă, se opresc la cele mai recente inovaţii.