Modul în care îşi arată recunoştinţa fiecare semn zodical

"Mulţumesc" este un cuvânt simplu pe care majoritatea persoanelor îl folosesc pentru a-şi exprima aprecierea. Cu toate acestea, există o categorie de oameni care îşi arată recunoştinţa prin fapte şi gesturi discrete, pe care nu mereu le vei interpreta corect. Zodia lor îţi poate dezvălui modul în care îşi arată recunoştinţa!
 

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE. Cu ce TE VEI ZBATE IN 2019?

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE. Cu ce TE VEI ZBATE IN 2019?

Fiecare an aduce propriile sale provocari pentru fiecare harta natala, insa exista anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atat in bine cat si in termeni de provocari, zbateri, lupte interne sau cu exteriorul. 2019

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Berbecul este încrezător şi mereu priveşte înainte.

Dorinţa lui de a te mulţumi sau de a-ţi arăta recunoştinţa este înnăscută. Mutând pe cineva pe o poziţie mai bună pe scara ierarhică sau faptul că îi dă cuiva alte responsabilităţi în ceea ce priveşte cariera este o modalitatea lui de a-şi arăta aprecierea. Berbecul ştie cum să facă pe cineva să se simtă important şi ştie cum să îi stimuleze potenţialul. Berbecul şi-ar dori să fie apreciat pentru că îi oferă o sarcină care să corespundă capacităţilor şi abilităţilor sale. 

Taur

Răbdarea Taurului este foarte puternică.

Afişarea recunoştinţei va veni sub forma opulenţei şi a urcării pe scară socială în viaţă. Să nu te suprindă faptul că te invită la petreceri sau te introduce în cercuri de oameni noi care te vor ajuta în carieră. Taurul îţi va mulţumi introducându-te oamenilor care îţi pot schimba viaţa în bine. Taurul se va axa mereu pe lucrurile fine din viaţă pentru a ţi le oferi drept un cadou de mulţumire. 

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Simtul observatiei te ajuta sa iei mereu deciziile corecte, ori preferi sa te bazezi doar pe informatiile concrete? Afla totul despre zodia ta si puterea intuitiei:

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Gemenii se adaptează uşor vremurilor în care trăim, sunt curioşi şi gânditori înnăscuţi.

Gemenii nu îţi vor spune un simplu mulţumesc atunci când vor să îţi arate recunoştinţa, ei îţi vor oferi un gadget de ultima generaţie cu ajutorul căruia veţi comunica mai uşor. Ei nu trăiesc în trecut şi le place să fie practici. Se gândesc mereu la următorul gest pe care l-ar putea face în semn de mulţumire şi, cu siguranţă, se opresc la cele mai recente inovaţii.