Motive pentru care ar vrea să se despartă de tine, în funcţie de zodia lui

Zodia lui te poate ajuta să îţi dai seama cu ce tip de bărbat ai de-a face şi care este modul lui de gândire!

Cum sa te desparti de un tip in functie de zodie

Berbec


(21 martie - 20 aprilie)
Berbecii sunt foarte impulsivi şi agresivi.

Din această cauză, nu vei avea prea mult timp la dipoziţie să îţi spui punctul de vedere pentru că ei ar putea decide că au avut parte de prea multe într-o singură zi şi te vor lăsa cu ochii în soare. Ei urăsc amânările şi nu suportă să stea în loc, aşa că dacă un aspect al relaţiei voastre îl împiedică să treacă la următoare etapă a vieţii sale sau chiar să avanseze la locul de muncă, poate că va vrea să se despartă de tine pentru a fi capabil să se afirme mai mult.

Taur


(21 aprilie - 21 mai)
Compromisul este un cuvânt care nu există pentru acest nativ.

Încăpăţânarea lui îl poate face să vadă lucrurile într-o viziune diferită care, de obicei, nici măcar nu iei în considerare. Un dezacord recent îi poate face să se simtă puţin nesigur cu privire la opinia sa, ceea ce este un alt lucru pe care nu îl poate suporta. Dacă partenerul tău din această zodie nu poate trece peste asta, probabil că se gândeşte să se despartă de tine.  

Ce spun astrologii despre cum iti influenteaza destinul zodia in care te-ai nascut

Ce spun astrologii despre cum iti influenteaza destinul zodia in care te-ai nascut

Se spune că destinul tău stă scris în stele, așa că ne-am gândit că ai vrea să afli ce te așteaptă în această viață, în funcție de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


(22 mai - 21 iunie)
Nativul din Gemeni este foarte indecis.

Inconsecvenţa lui poate face dificilă menţinerea lui într-un singur lor prea mult timp, deci, dacă începi să observi că este tot mai absent din rutina zilnică, cel mai probabil caută o cale să iasă din relaţia cu tine şi nu ştie cum să o facă.