Motivul pentru care eşti singură în funcţie de zodie

Vrei să ştii de ce rămâi mereu singură şi nu ai prieteni şi nici iubit? Ei bine, dacă eşti o fire impulsivă şi spui multe la nervi, s-ar putea ca nimeni din jurul tău să nu îţi mai fie alături la bine şi la greu. Află cum stai la capitolul prietenie, în funcţie de zodia din care faci parte. 

Ce le motiveaza pe zodii

Ce le motiveaza pe zodii

Te-ai intrebat vreodata ce anume te face sa abordezi situatiile vietii intr-un fel sau altul? De unde provine acea energie interioara care ne impinge sa ducem lucrurile la bun sfarsit? Despre motivatie poti sa citesti sute de carti, articole si studii, da

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Îţi place să fii dominatoare, iar acest lucru nu este benefic pentru o prietenie, dar nici pentru o relaţie.

Unii te consideră mult prea rebelă şi dificilă, motiv pentru care preferă să nu se implice.

Taur


Unii nu te plac pentru că te consideră mult prea serioasă. Nu îţi place ca cineva să îţi pună întrebări sau să încerce să afle lucruri noi despre tine, ca şi cum ai avea mereu ceva de ascuns.

Eşti o fire misterioasă, iar cei mai mulţi dintre prieteni s-au săturat să te descopere.

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Se spune că iubirea învinge totul, însă există situaţii în care sentimentele nu pot depăşi unele bariere în relaţia cu persoana iubită. Fiecare zodie în parte are un prag dincolo de care încetează să mai iubească, iar partenerii lor ar trebui să cunoască

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Ai o personalitate duală, motiv pentru care atunci când vei fugi după doi iepuri, nu vei prinde niciunul. Aşa se întâmplă de fiecare dată când preferi să joci dublu, să minţi şi să ascunzi adevărul.

Prietenii, dar mai ales partenerul de viaţă încheie relaţia cu tine din motive de nesiguranţă.