Capricorn


Eşti puţin egoistă când vine vorba de propria persoană, iar pe ceilalţi care te-au ajutat nu îi bagi deloc în seamă, ba chiar uiţi de momentele în care ţi-au fost alături. Şi pentru că nu îţi stă în fire să fii recunoscătoare, mulţi aleg să încheie orice socoteală cu tine şi să te şteargă din viaţa lor, căci nu ai fost acolo să întinzi o mână de ajutor la nevoie.

Vărsător


Motivul pentru care eşti încă singură este acela că nu dai voie nimănui să intre în inima ta. Ai pus o barieră pe care nimeni nu o poate spulbera şi ai tendinţa să devii din ce în ce mai rece, chiar şi cu cei care ţin la tine. Tu ştii că faci acest lucru doar pentru că nu îţi doreşti să pari vulnerabilă în faţa lor, dar eşti conştientă şi că faci o mare greşeală.

Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

Te-ai obisnuit deja sa citesti horoscopul european si iti stii semnul zodiacal. Afla insa ca printre obiceiurile romanesti vechi de milenii se afla si un zodiac vechi, folcloric. Iata ce semn esti potrivit lui si ce spun credintele poporului nostru despre

articol de știri Citeste mai mult

Peşti


Motivul pentru care eşti mai mereu singură este că nimeni nu reuşeşte să te înţeleagă ca om, să perceapă ceea ce simţi sau să se pună în locul tău.

Ţi-ai construit o lume după tipare bine stabilite şi trăieşti în globul tău de sticlă, fără ca nimeni să te poată atingă vreodată.

 

sursa:

Ce bărbat din zodiac este cel mai bun soț:

Ce bărbat din zodiac este cel mai bun soț:

Ştiai că… zodia în care s-a născut un bărbat îl poate face un… soţ mai bun sau mai rău? Află care este cel mai bun soţ în funcţie de zodie.

articol de știri Citeste mai mult