Capricorn


Eşti puţin egoistă când vine vorba de propria persoană, iar pe ceilalţi care te-au ajutat nu îi bagi deloc în seamă, ba chiar uiţi de momentele în care ţi-au fost alături. Şi pentru că nu îţi stă în fire să fii recunoscătoare, mulţi aleg să încheie orice socoteală cu tine şi să te şteargă din viaţa lor, căci nu ai fost acolo să întinzi o mână de ajutor la nevoie.

Vărsător


Motivul pentru care eşti încă singură este acela că nu dai voie nimănui să intre în inima ta. Ai pus o barieră pe care nimeni nu o poate spulbera şi ai tendinţa să devii din ce în ce mai rece, chiar şi cu cei care ţin la tine. Tu ştii că faci acest lucru doar pentru că nu îţi doreşti să pari vulnerabilă în faţa lor, dar eşti conştientă şi că faci o mare greşeală.

Cum te va părăsi, în funcție de zodie

Cum te va părăsi, în funcție de zodie

Există multe lucruri la care renunțăm în viață: job, mașină, casa părintească, orașul în care trăim... însă nimic nu poate fi mai dureros decât încheierea unei relații și momentul în care suntem părăsite. Totuși, sfârșitul unei povești de amor nu trebuie

articol de știri Citeste mai mult

Peşti


Motivul pentru care eşti mai mereu singură este că nimeni nu reuşeşte să te înţeleagă ca om, să perceapă ceea ce simţi sau să se pună în locul tău.

Ţi-ai construit o lume după tipare bine stabilite şi trăieşti în globul tău de sticlă, fără ca nimeni să te poată atingă vreodată.

 

sursa:

Cum reactionezi intr-o situatie jenanta, in functie de zodie

Cum reactionezi intr-o situatie jenanta, in functie de zodie

Nu exista persoana care sa nu fi fost nevoita sa suporte vreun moment penibil, ciudat si inconfortabil cel putin o data in viata ei. Insa ceea ce este cel mai important in astfel de situatii este chiar modul in care reactionam la aceste momente. Daca unel

articol de știri Citeste mai mult