Capricorn


Eşti puţin egoistă când vine vorba de propria persoană, iar pe ceilalţi care te-au ajutat nu îi bagi deloc în seamă, ba chiar uiţi de momentele în care ţi-au fost alături. Şi pentru că nu îţi stă în fire să fii recunoscătoare, mulţi aleg să încheie orice socoteală cu tine şi să te şteargă din viaţa lor, căci nu ai fost acolo să întinzi o mână de ajutor la nevoie.

Vărsător


Motivul pentru care eşti încă singură este acela că nu dai voie nimănui să intre în inima ta. Ai pus o barieră pe care nimeni nu o poate spulbera şi ai tendinţa să devii din ce în ce mai rece, chiar şi cu cei care ţin la tine. Tu ştii că faci acest lucru doar pentru că nu îţi doreşti să pari vulnerabilă în faţa lor, dar eşti conştientă şi că faci o mare greşeală.

Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Trebuie să învățăm să avem în vedere întotdeauna că poate și partenerul nostru trece prin momente dificile în același timp ca și noi. Viața în doi poate fi minunată în primele luni de relație, dar dacă problemele personale nu sunt discutate și rezolvate c

articol de știri Citeste mai mult

Peşti


Motivul pentru care eşti mai mereu singură este că nimeni nu reuşeşte să te înţeleagă ca om, să perceapă ceea ce simţi sau să se pună în locul tău.

Ţi-ai construit o lume după tipare bine stabilite şi trăieşti în globul tău de sticlă, fără ca nimeni să te poată atingă vreodată.

 

sursa:

Cum sa ii atragi atentia in functie de zodie. Trucuri pentru a-i intra in gratii oricarui barbat

Cum sa ii atragi atentia in functie de zodie. Trucuri pentru a-i intra in gratii oricarui barbat

Ai pus ochii pe el, dar nu stii cum sa ii atragi atentia. Ei bine, avem sfatul perfect pentru tine: in functie de zodie, fiecare barbat se simte atras de ceva. Afla de ce anume, foloseste-ti cunostintele in avantajul tau si cucereste-l in doi pasi si trei

articol de știri Citeste mai mult