Între sigur și riscant, unde te afli?
 

Oamenii sunt foarte diferiți, din fericire. Ai observat că în astrologie se vorbește despre 12 categorii mari de indivizi ce au o serie de trăsături de personalitate comune.  Ne-am propus să vedem în ce măsură unele persoane sunt mai atrase de situațiile noi, de necunoscut sau dimpotrivă, aleg cărările bătătorite și stabilitatea.

Horoscop: ce spune semnul tău ZODIACAL despre felul în care privești VIAȚA

Horoscop: ce spune semnul tău ZODIACAL despre felul în care privești VIAȚA

Semnul zodiacal în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta, despre gândurile tale și despre felul în care privrești, în general, viața. Mentalitatea fiecărui semn zodiacal variză, desigur, întrucât fiecare dintre cele douăsprezece sem

articol de știri Citeste mai mult

Dacă ești Berbecuță,


Mama natură te-a înzestrat cu un spirit de competiție accentuat, poftă de aventură și spontaneitate, impulsivitate și instincte puternice. Poate nici nu realizezi, dar se întâmplă frecvent să te repezi cu capul înainte ”ca berbecul” în acțiuni riscante, și nu întotdeauna ieși fără cucuie… Sigur, ai nevoie de acțiune și adrenalină măcar pentru a-ți verifica nivelul reacțiilor – altfel nu ai mai fi tu -, dar tendința de a ceda neastâmpărului și pornirilor spontane fără a le filtra, te expune conflictelor și stresului. Te afli cam prea aproape de nivelul critic al pericolului; o doză serioasă de temperanță este binevenită, mai ales pentru îmbunătățirea stării tale de spirit.

Dar dacă te-ai născut Tăuriță, 


Ești îndrăgostită pe viață de siguranță, în special de cea materială și afectivă. Obișnuințele înrădăcinate îți ghidează modul de a trăi și din păcate încerci să îi cooptezi și pe cei din jur în sistemul tău de valori solid construit. Rareori accepți mici modificări și durează mult până vei aborda ceva nou. Partea bună este că cei dragi se pot baza pe tine, deoarece nu renunți cu nici un chip, nici măcar la lucrurile sau oamenii care te sâcâie… Te poziționezi la o distanță atât de mare de riscuri, încât s-ar putea crede că ești ferită de ele. În realitate, stabilitatea te face foarte vulnerabilă la schimbările inerente ale vieții; o privire aruncată către vecinul Berbec ți-ar prinde foarte bine.

Geamănă fiind,


Nevoia de schimbare se află în fruntea listei tale de însușiri, iar adaptabilitatea în fruntea celei de trăsături pozitive. Toată lumea știe cât de rapid treci de la un subiect la altul, cum te muți dintr-o locuință într-alta, cât de ușor socializezi. Doar atunci când flexibilitatea merge prea departe riști să te rătăcești și să nu mai știi de unde ai pornit ori unde dorești să ajungi. Ceva mai multă stabilitate ți-ar prinde foarte bine. Te atrage noul, dar nu se poate spune despre tine că îți place să riști, ci mai degrabă că ai abilitatea de a te strecura pe lângă pericole. Poți ajunge departe, dar învață să te și menții!