Pentru ce infracţiune rişti să fii arestată în funcţie de zodie?

Poate că eşti cea mai paşnică persoană de pe Pământ şi saluţi respectuos orice echipaj de poliţie care îţi iese în cale, dar trebuie să ştii că fiecare dintre noi ascundem o latură întunecată!

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Fiecare persoană în parte simte dragostea în mod diferit. Dacă pentru unii e o simplă nevoie de atașament, pentru alții iubirea înseamnă totul. Află cum îți dorești să fii iubită și ce reprezintă dragostea pentru tine în funcție de semnul zodiacal!

articol de știri Citeste mai mult

Pentru că suntem supuşi „păcatului”, îţi prezentăm mai jos infracţiunile pe care rişti să le comiţi în funcţie de zodie şi care îţi pot asigura un sejur nu tocmai plăcut „la răcoare”.

Pentru ce infracţiuni rişti să fii arestată în funcţie de zodie


Berbec


Berbecul este o fire pasională şi impulsivă, aşa că nu ne-am mira dacă a avut parte de câteva altercaţii cu forţele de ordine. Cel mai probabil, acest focos semn al zodiacului şi-ar „câştiga” perechea de cătuşe în urma unui asalt violent asupra partenerului care l-a trădat. Până şi poliţiştilor le va fi greu să salveze presupusa „victimă” din mâinile aprigului Berbec!

Taur


Taurul este o persoană paşnică și calmă, aşa că cel mai probabil va ajunge total întâmplător (şi nevinovat) în compania unui poliţist! Dacă reprezentantul legii tocmai se pregăteşte să muşte o îmbucătură zdravănă dintr-o gogoaşă cu topping de ciocolată, aţâţând poftele nativului, e vina Taurului dacă nu se poate abţine şi „înhaţă” deliciul din mâinile poliţistului? Din păcate, furtul este o infracţiune destul de gravă, mai ales dacă implică şi un angajat al poliţiei!

Care sunt sansele sa te insele, in functie de zodia ta si a lui

Care sunt sansele sa te insele, in functie de zodia ta si a lui

Sansele ca partenerul tau sa aleaga sa se culce cu o alta femeie sunt diferite in functie de semnul tau zodiacal. Pentru a intelege de ce variaza aceste valori, este in primul rand important sa iti dai seama cat de predispus este sa te insele, in functie

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Nici sociabilul Geamăn nu ar avea motive să atragă atenţia unui poliţist, dar, la fel ca Taurul, şi el se poate lăsa tentat de „arsenalul omului legii”. Iar perechea de cătuşe strălucitoare îi aprinde imaginaţia... nu va putea să plece fără ea. Din nou, „bietul poliţist” este deposedat de bunuri de un semn zodiacal „păcătos”.