Pentru ce infracţiune rişti să fii arestată în funcţie de zodie?

Poate că eşti cea mai paşnică persoană de pe Pământ şi saluţi respectuos orice echipaj de poliţie care îţi iese în cale, dar trebuie să ştii că fiecare dintre noi ascundem o latură întunecată!

Ce îi intimidează pe alţii la tine în funcţie de zodie

Ce îi intimidează pe alţii la tine în funcţie de zodie

Cu siguranţă ai trăit acel moment în care o persoană din preajma ta s-a simţit intimidată de o vorbă, o situaţie sau chiar de simpla ta prezenţă. Află cum reuşeşti să îi intimidezi pe ceilalţi în funcţie de zodia în care te-ai născut.

articol de știri Citeste mai mult

Pentru că suntem supuşi „păcatului”, îţi prezentăm mai jos infracţiunile pe care rişti să le comiţi în funcţie de zodie şi care îţi pot asigura un sejur nu tocmai plăcut „la răcoare”.

Pentru ce infracţiuni rişti să fii arestată în funcţie de zodie


Berbec


Berbecul este o fire pasională şi impulsivă, aşa că nu ne-am mira dacă a avut parte de câteva altercaţii cu forţele de ordine. Cel mai probabil, acest focos semn al zodiacului şi-ar „câştiga” perechea de cătuşe în urma unui asalt violent asupra partenerului care l-a trădat. Până şi poliţiştilor le va fi greu să salveze presupusa „victimă” din mâinile aprigului Berbec!

Taur


Taurul este o persoană paşnică și calmă, aşa că cel mai probabil va ajunge total întâmplător (şi nevinovat) în compania unui poliţist! Dacă reprezentantul legii tocmai se pregăteşte să muşte o îmbucătură zdravănă dintr-o gogoaşă cu topping de ciocolată, aţâţând poftele nativului, e vina Taurului dacă nu se poate abţine şi „înhaţă” deliciul din mâinile poliţistului? Din păcate, furtul este o infracţiune destul de gravă, mai ales dacă implică şi un angajat al poliţiei!

ASTROLOGIE: CE TE STRESEAZA SI CE TE CALMEAZA IN FUNCTIE DE ZODIE

ASTROLOGIE: CE TE STRESEAZA SI CE TE CALMEAZA IN FUNCTIE DE ZODIE

Ce declanseaza stresul in functie de zodia ta si cum iti recapeti linistea?

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Nici sociabilul Geamăn nu ar avea motive să atragă atenţia unui poliţist, dar, la fel ca Taurul, şi el se poate lăsa tentat de „arsenalul omului legii”. Iar perechea de cătuşe strălucitoare îi aprinde imaginaţia... nu va putea să plece fără ea. Din nou, „bietul poliţist” este deposedat de bunuri de un semn zodiacal „păcătos”.