Puncte forte în funcţie de zodie

Ambiţie, motivaţie, emoţie, mai mulţi bani sau un serviciu mai bun? În funcţie de zodia în care te-ai născut, astrele ţi-au pregătit surprize nenumărate. Iată câteva dintre acestea!

Previziuni și evenimente pentru nativii din zodiac în anul 2019

Berbec:21.03-21.04

Se anunţă schimbări importante,te vei asocia într-un nou proiect cu cineva dintre prieteni şi vei îndrăzni mai mult când vine vorba de afaceri. Jupiter nu trece prin semnul tău decât o dată la 12 ani. Nu rata această şansă care va avea loc din ianuarie până în iunie. De asemenea,se arată câteva probleme în căsnicie şi rutina se poate instala cu repeziciune. Pătratul lui Pluto ar putea crea o diversiune prin care provoacă o atracţie fascinantă şi inaccesibilă. Ţine cont de cerinţele inimii şi nu te lăsa pradă tentaţiilor care ţi-ar putea distruge relaţia.

Date cheie:
Aprilie:te aşteaptă o realizare profesională.
Mai,iulie şi noiembrie:reuşeşti să închei alianţe profitabile.
August:evită să le faci pe plac nervilor.
Cele mai bune luni:ianuarie,martie,prima jumătate a lunii mai,de la sfârşitul lunii iunie la începutul lunii iulie,august şi noiembrie.

Taur:22.04-21.05

Motivaţia te va ajuta să muţi şi munţii din loc şi este posibil să redescoperi o veche pasiune. Dragostea va înflori în viaţa ta,iar libidoul va fi la cote maxime,mai ales în a doua jumătate a anului. Vei avea tendinţa de a pune totul la îndoială,dar ai grijă să nu cazi în cealaltă extremă şi să nu ai încredere în oamenii care te înconjoară.

Date cheie:
De la mijlocul lunii mai până la sfârşitul lunii iunie,august şi la mijlocul lunii noiembrie până la sfârşitul lunii decembrie:ascultă dorinţele proprii şi încearcă să le pui în practică.
Cele mai bune luni:februarie,de la mijlocul lunii mai până la mijlocul lunii iunie,jumătatea lunii septembrie şi decembrie.

TOP 5 ZODII DE FEMEI CARE POT INTIMIDA ORICE BARBAT

TOP 5 ZODII DE FEMEI CARE POT INTIMIDA ORICE BARBAT

Afla daca zodia ta il intimideaza!

articol de știri Citeste mai mult