Fiecare semn zodiacal are calitati care il fac unic. E o energie aparte care caracterizeaza fiecare zodie, sunt niste puncta forte si abilitati speciale de care se poate folosi mereu.

 

Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

Născută cu primii oameni de pe Pământ, prietenia pare un angajament simplu, ce se leagă aşa de repede şi de spontan între persoane de acelaşi gen sau de gen diferit. Doar pare... Comportamentul de cooperare şi de susţinere implică, la rândul său, cunoa

articol de știri Citeste mai mult

BERBEC - Competitivitate

 

Fara obiective si competitie, nu exista viata!

Aici vorbim despre energie. Berbecul are o energie inepuizabila, este pasional, plin de viata, mereu pus pe a initia ceva.

Pasional, nu va suporta sa lase lucrurile  sa lancezeasca, asa cum nu lasa nimic sa fie monoton pe perioade lungi.

Din tainele zodiacului egiptean

Din tainele zodiacului egiptean

Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

articol de știri Citeste mai mult

De asemenea, este si competitiv si isi stabileste obiective greu de atins. Mereu cu 10 pasi inaintea altora, face totul ca sa reuseasca, nu accepta esecul, asa ca se va stradui sa ofere ce poate mai bun pentru orice isi propune.

TAUR – Tenacitate

 

Mai bine mai incet, dar sigur!

Taurul are ca punct forte tenacitatea. Perseverenta si statornicia. Nu da inapoi, nu poate fi clintit din locul lui si nu se opreste niciodata, chiar daca are un ritm mai molcom.

Nu abordeaza impulsiv deciziile importante, nu de arunca din prima secunda in vreo batalie si nu se implica, de fapt, in nimic, pana cand nu-si ia masuri de siguranta.

Prudenta il face poate sa inainteze mai lent decat altii, dar are calitatea de a face lucrurile sa dureze si de a consolida orice creeaza.

GEMENI – Curiozitate

 

Informatia este putere!

Cei mai curiosi. Astfel, invata mereu si aduna informatii din tot felul de domenii. Gemenii sunt mereu dispusi sa schimbe, sa se miste, sa se adapteze. Au o mobilitate mentala extraordinara, pot trece rapid de la o situatie la alta, de la un subiect la altul si chiar de la o relatie la alta. Gemenii sunt mereu dispusi sa flirteze, sa comunice, sa impartaseasca, sa discute pe diverse teme aparent nesemnificative. Ei au nevoie de interlocutori adecvati, dar odata ce-i gasesc pot fi fermecatori.

Gemenii sunt si foarte agili, ei gasesc solutii repede, sunt mereu curiosi, aduc elemente noi in orice spatiu, relatie, proiect. Gemenii sunt vii si jucausi, mereu in miscare si mereu invata cate ceva.