Intuitia este arma secreta pentru toate semnele astrologice?

Simtul observatiei te ajuta sa iei mereu deciziile corecte, ori preferi sa te bazezi doar pe informatiile concrete? Afla totul despre zodia ta si puterea intuitiei:

Cele mai mincinoase zodii versus cele mai sincere zodii

Cele mai mincinoase zodii versus cele mai sincere zodii

Fiecare zodie are anumite trasaturi de caracter specifice. Astfel, unele semne astrologice sunt mai predispuse la a masca adevarul, in vreme ce altele au tendinta de a spune mereu lucrurilor pe nume.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Este mereu cu un pas inainte altora si ii place sa ofere permanent un bun exemplu. Nativul zodiei Berbec se simte pregatit sa infrunte orice si daca intampina dificultati mizeaza pe improvizatie. Intuitia il ajuta de cele mai multe ori sa ia deciziile bune pentru ca are mare incredere in propria forta. Stie sa caute informatiile potrivite si rareori isi asuma riscuri. Este in continua miscare si un alt atu al personalitatii sale este puterea de convingere.

Taur

Ii place sa se tina departe de probleme si cauta mereu partea rationala a lucrurilor. I-ar placea sa traiasca in armonie cu toata lumea. Nu reuseste mereu sa pastreze linistea asa cum si-ar dori si daca este necesar stie cum sa isi apere interesul. Cand trebuie sa preia initiativa o face doar pentru a-si apara imaginea, dar se teme de consecinte. Intuitia nu il ajuta deseori, pentru ca se pierde usor in fata emotiilor. Are nevoie de sustinere ca sa depaseasca perioadele dificile.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni stiu cate putin din fiecare. Cu toate astea dau impresia unor persoane pregatite sa infrunte cu capul sus orice situatie. Se ghideaza din cand in cand pe intuitie si prefera sa riste. Le place adrenalina si sunt obisnuiti cu situatiile limita. Nu se tem de confruntarile directe si aleg intotdeauna sa isi solutioneze problemele prin discutii deschise. Vorbesc foarte mult si acumuleaza la fel de repede cunostinte. Adora provocarile pentru ca le testeaza rezistenta in fata neprevazutului.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt persoane sensibile, foarte usor impresionate de mediul exterior. Ascund o personalitate foarte puternica in exterior, insa obisnuiesc sa isi dezvaluie doar latura sensibila. Sunt fericiti cand se afla inconjurati de persoane care le seamana. Ar trebui sa aiba mai multa incredere in propriile forte. De cele mai multe ori intuitia ii ghideaza pe drumul potrivit, dar se tem sa paseasca. Nu le place sa ia decizii radicale si au nevoie mereu de confirmari.

Cine îți este cea mai bună prietenă în funcție de zodie

Cine îți este cea mai bună prietenă în funcție de zodie

Prieteniile sănătoase și de lungă durată depășesc limitele unei simple ieșiri la cafea și necesită mai mult decât o părere despre o ținută sau în legătură cu un băiat. Pentru a avea o astfel de prietenie este nevoie ca și de o parte și de cealaltă să exis

articol de știri Citeste mai mult